Türkiye-Çin iş birliği için üniversite-dernek buluşması yapıldı
Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Başkanı İhsan Beşer, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar'ı makamında ziyaret etti.
Gündem
Yayın: 05 Ağustos 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 05.08.2026 22:15:00
Editör -
Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 42 sn.
126 okunma

Gerçekleştirilen görüşmede, üniversiteler ile dernek arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, Türkiye ile Çin arasında hayata geçirilebilecek akademik ve ekonomik projeler ile ortak çalışma alanları ele alındı. Taraflar, iki ülke arasındaki iş birliğini güçlendirecek projeler konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Ziyarette, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duygu Kızıldağ da yer aldı.
Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği, nazik ev sahipliği ve misafirperverliği dolayısıyla Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar'a teşekkür etti.
Yorumlar (0)






