Abdulkadir Hız, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Afyonkarahisar Sağlık Sen Şube Başkanı Abdulkadir Hız, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 18:07:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
145 okunma
Takip EtGoogle News

Sağlık Sen Şube Başkanı Abdülkadir Hız, Mevlid Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda;


"Kainatın şereflendiği gün olarak telakki edilen Mevlid Kandili’nin insanlığın da kurtuluşuna açılan bir kapı olduğunu belirterek, “İki cihan Peygamberi’nin dünyaya teşriflerini kutlarken, O’nun yaşantısı ve ahlakının da örnek alınması gerekiyor. Bugün, hepimizin üzerinde durması gereken şey de, O’nun güzel ahlakı ve bizlere öğrettikleri olmalıdır. Bugün tüm kırgınlıklar, yerini sevgi ve hoşgörüye bırakmalıdır.

 

İslam âlemi olarak bu gece de, O’nun yüzü suyu hürmetine dualar ederek, O’nun sevgisi etrafında kalplerimizi birleştireceğiz. Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde yaşlıların, hastaların, eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmak, hayatımızdaki olumsuzluklardan kurtulmak, huzura kavuşmak için sevgi ve hoşgörü ortamının sağlanması için bugünleri iyi bir fırsat olarak görmeliyiz. Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.