Mehmet Taytak, ilimizde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, ilimizde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Gündem Yayın: 06 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 06.08.2023 00:46:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
211 okunma
Takip EtGoogle News

İscehisar İlçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci, Başkanvekili Doğan Şimşek, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve Başkan Yardımcısı Recep Yaman ile birlikte İlimizin hayırsever iş insanlarından olan Necmettin Ayyıldız’ın hac yemeğine katıldı.

 

TAYTAK, KARAMEHMET DEVLET HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Milletvekili Taytak dün ayrıca İscehisar İlçesine Karamehmet Ailesi tarafından kazandırılan Karamehmet Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Taytak, Karamehmet Devlet Hastanesinde vatandaşların hizmetine sunulan, son model cihazlarla donatılmış olan Acil Servis, Diyaliz ve Tomografi Ünitelerini yerinde inceledi. Taytak ayrıca, tedavisi devam eden hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

BELDENİN SORUNLARI HAKKINDA İSTİŞARELERDE BULUNDU

Seydiler Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Tokdemir’i de ziyaret eden Taytak, beldenin sorunları hakkında istişarelerde bulunarak, sorunların ivedilikle çözümü hususunda ilgili makamlarla görüşme sağladı.

 

TAYTAK, EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ TEMİZ’İ ZİYARET ETTİ

Gün içindeki son ziyaretini Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Ali Temiz’e gerçekleştiren Milletvekili Taytak, “Millete ve devlete hizmet gayesiyle, birliğin, huzurun ve güvenin tahsis edilmesi için gönülleri kazanarak hizmet eden, adamlığıyla, insanlığıyla ve dostluğuyla Afyonkarahisar’a unutulmaz izler bırakan kıymetli kardeşim Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Ali Temiz’e Ankara’daki görevinde başarılar diliyorum. Rabbim, yolunu, bahtını açık eylesin” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.