Afyonkarahisar'da MHP'ye 13 isim başvurdu

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adaylığı için 13 isim başvuru yaptı.

Siyaset Yayın: 27 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.03.2023 19:11:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
106 okunma
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket partisi Afyonkarahisar 28. Dönem Milletvekili Aday Adayları Liste belli oldu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar 28.Dönem Milletvekili Aday Adaylığına,  Aziz Aslan, Ersan Özgür, İbrahim Aksu, İsmail Aydoğuş, Mehmet Emre Demiral, Mehmet Hakan Çolpan, Mehmet Taytak, Murat Gökhasan, Mustafa Güllü, Mustafa Gün, Ömer Çelebi, Salih Güneş ve Yücel Genç başvuruda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili aday adayları listesinin açıklandığını söyledi.

İl başkanı Mehmet Kocacan Partisine 13 kişinin 28. Dönem Milletvekili aday adayı olmak için müracaat ettiğini duyurdu.

Kocacan,  ‘’ Partimize aday adayı olmak için başvuruda bulunan bazı kişilerin dosyalarını kabul etmedik. Bu süreçte aday adaylarımızı seçerken İl başkanlığı olarak hem biz ve hem de Genel Merkezimiz çok dikkatli ve sıkı bir inceleme yaptık. Genel Merkezimizin yapmış olduğu incelemede olağan dışı başvurular yapıldığı ve bu başvurular içerisinde Pkk ve Fetö ile iltisaklı olan kişiler tespit edilmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda bu sızmalar önlenmiştir dedi.’’ 

İl Başkanı Kocacan, şöyle devam etti ‘’ 14 Mayıs’ta elbirliğiyle istiklalimize, istikbalimize, davamızın itibarına ve Türkiye’nin gelecek haklarına yüreğimizle sahip çıkıp hep birlikte katkı sağlayacağız.

Mübarek Ramazan ayımızın nice manevi güzelliklere vesile olmasını niyaz eder bütün aday adalarımı ve Afyonkarahisar’ lı hemşerilerimi saygılarımla selamlıyor Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum.’’

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar

28. Dönem Milletvekili Aday Adayları Listesi

 

 

Adı Soyadı

1 -

AZİZ ASLAN

2  -

ERSAN ÖZGÜR

3  -

İBRAHİM AKSU

4  -

İSMAİL AYDOĞUŞ

5  -

MEHMET EMRE DEMİRAL

6  -

MEHMET HAKAN ÇOLPAN

7  -

MEHMET TAYTAK

8  -

MURAT GÖKHASAN

9  -

MUSTAFA GÜN

10 -

MUSTAFA GÜLLÜ

11 -

 ÖMER ÇELEBİ

12 -

SALİH GÜNEŞ

13 -

YÜCEL GENÇ

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.