Kantartopu ve Okumuş, resmen göreve başladılar

Yerel seçimlerin ardından Çay Belediye Başkanı seçilen Yaşar Kemal Kantartopu ve Dereçine Belediye başkanı Aykut Okumuş, mazbatalarını aldılar.

Gündem Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 14:39:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
206 okunma
Takip EtGoogle News

Yerel seçimlerin ardından Çay Belediye Başkanı seçilen İYİ Partili Yaşar Kemal Kantartopu, ve Dereçine Belediye Başkanı seçilen Aykut Okumuş mazbatalarını alarak dualar eşliğinde görevlerine resmen başladılar. Kantartopu ve Okumuş Meclis Üyelerinden oluşan heyet, mazbatalarını İlçe Seçim Kurulundan alarak görevlerine başladılar.

Çay Belediye  Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu ve Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş  mazbatalarını  aldıktan sonra İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ,Belediye Meclis Üyeleri, İlk Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş ile Çay ve Dereçine Belediye Başkanlığı makam odalarına giderek görevlerine başladılar.

İYİ Parti Genel başkan yardımcısı Hakan Şeref Olgun yaptığı açıklamada” İl Başkanımız Muhammet MISIRLIOĞLU ve yöneticilerimiz ile birlikte ÇAY Belediye Başkanımız Yaşar Kemal Kantartopu ve Dereçine Belediye Başkanımız Aykut OKUMUŞ'un mazbata törenlerine  katılım sağladık. İYİ Belediyecilik anlayışımızla Çay’ımıza ve Dereçine'mize hizmet etmek için kutlu bir yola çıkan kıymetli Başkanımıza ve meclis üyelerimize üstün başarılar diliyorum.Allah mahcup etmesin inşallah.Çaylı ve Dereçineli hemşehrilerime teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.