Hasan Arslan sahada ince eleyip sık dokuyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan seçimin ardından sahadan ayağını çekmedi.

Gündem Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 15:15:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
187 okunma
Takip EtGoogle News

Gece gündüz gerek kurum gerek esnaf ziyaretleri yapan Arslan “TBMM tatil olsa da biz sahada mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan kurum ve esnaf ziyareti yaptı.

Afyonkarahisar Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akın Yıldırım’ı, DSİ 183. Şube Şefi Faruk Topaloğlu’nu, Afyonkarahisar Gümrük Müdürü Devrim Söyler’i, Gün Fm genel yayın yönetmeni Fadime Akar’ı ve esnafları ziyaret eden Arslan, kurum müdürleri tarafından kurumların genel yapısı, personel durumu, yürütülen iş ve işlemler ile ilgili bilgiler alarak vatandaşlara en iyi hizmetin verilebilmesi için gayretli çalışmalara hem Ankara’dan, hem de Afyonkarahisar’dan destek vereceğini söyledi.

 

“Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz”

Dr. Arslan açıklamasında şunları söyledi;

Göreve geldiğimiz gündem bugüne yaptığımız kurum ziyaretlerinde vatandaşlarımızın önüne çıkan sıkıntıları kurum müdürlerimize iletiyor, yapılacak çalışmaları el birliği ile daha iyi bir seviyeye getirmeyi amaçlıyoruz. İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay ve Milletvekillerimiz ile birlikte AK Parti’nin birer neferi olarak bugün yaptığımız bu çalışmalar tüm vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti verebilmek adına olan çalışmalardır. AK Parti’den önce kamu ile vatandaş arasına örülen duvarlar artık yerini açılmış kapılara bıraktı. Bizler de eksiklikleri gidermek ve önerileri almak adına kurum müdürlerimizi ve vatandaşlarımızı dinliyoruz. Bu çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir. TBMM tatil olsa da biz sahada mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz.

 

“Vatandaşlarımız, ‘Ben Erdoğan’ı eleştirmem kardeşim’ diyor”

Arslan açıklamasını şu ifadelerle noktaladı; Vatandaşlarımız bize sahada "Ben Erdoğan'ı eleştirmem kardeşim. Son 10 senede Türkiye'nin maruz kaldığı saldırılara dayanabilecek dünyada başka bir lider ve devlet başkanı yok" diyor. Covid – 19 salgını, Rusya – Ukrayna savaşı ve en nihayetinde dünyanın en büyük depremi düşünüldüğünde dere değil adeta derya geçtiğimizi görüyoruz. Bizdeki muhalefet seçmeni dere geçerken at değiştirecek sandı. Bu millet saf mıdır? Hele ki bir ayağı topal bir atı tercih edecek kadar! Vatandaşlarımızı yok sayarak iktidar hayali kuranların en büyük hatası da bu aziz milleti tanımamalarıdır. Evet bizdeki muhalefet maalesef feraset ve basiret sahibi, yüreğinde Anadolu irfanını taşıyan aziz milletimizi henüz tanıyamamış!

Arslan’ın ziyaretlerine il yönetim kurulu üyeleri Muharrem Çelikbaş, Mehmet Ali Tekik, Cihat Özcan, Merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri Tayfun Şanlı ve Ahmet Yıldız da eşlik etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.