"Yüzüncü Yılında Cumhuriyetimiz" konulu şiir yarışması sonuçlandı

YÜZÜNCÜ YILINDA CUMHURİYETİMİZ” konulu şiir yarışmasının sonuçları açıklandı.

Gündem Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 18:11:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
191 okunma
Takip EtGoogle News

AFYONKARAHİSAR YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİ BAŞKANLIĞI

 

İlimiz genelinde milli, insani, ahlaki ve manevi değerleri benimseyen, yaşayan, cumhuriyetimizi ve cumhuriyetimizin değerlerini özümseyen nesiller, şairler ve yazarlar yetiştirmek amacıyla  Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği ile Özel   AOSB Rahmiye Sare Palalı Teknik Koleji işbirliği ile düzenlenmiş olan  altın ödüllü “YÜZÜNCÜ YILINDA CUMHURİYETİMİZ” konulu şiir yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmanın ödül töreni, 28 Aralık 2023 Perşembe günü saat 14.00’da Uydukentte Hattat Ahmet Karahisarı Kültür Merkezinde yapılacaktır.

AFYAŞAD Başkanı Muharrem Günay’dan alınan bilgilere göre dereceye giren öğrenciler şunlardır:

 

Liseler Dalında ; 1.Cavit Akpınar     Toki Sosyal Bilimler Lisesi,

 2. Baytullah Taşpınar     Özel Genç Kalemler And Lisesi,  3. Ümran Kiraz   Dinar Fen Lisesi

 

Ortaokullar Dalında 1. Zehra Soytürk İhsaniye Gazlıgöl Orta Okulu.   2. Ahmet Yağız Ceren                Merkez H. Sümer Ortaokulu.      3. Hatice Zengin Merkez Fethibey Ortaokulu.

Dereceye giren okul ve öğrencileri tebrik ederiz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.