Ali Özkaya’dan Afyonkarahisar’a 2 önemli müjde

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya’dan Afyonkarahisar’a 2 önemli müjde.

Gündem Yayın: 30 Nisan 2023 - Pazar - Güncelleme: 30.04.2023 16:57:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
84 okunma
Takip EtGoogle News

Özkaya; Merkeze Yeni 100 Yataklı Hastane Yapacağız

Cumartesi günü gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında gelen talepleri ilgili Bakanlar ile görüşen Milletvekili Özkaya, “Bizler her zaman vatandaşlarımızın taleplerini emir telakki ederek, ilgilileri ile konuşup çözüme kavuşturmanın gayretindeyiz. Yine dün ziyaretlerimiz esnasında bize gelen talepleri Bakanlıklarımız ile görüştük. Elhamdülillah bugün 2 yeni müjdeyi de halkımızla paylaşıyoruz. İlimizin doğu bölgesinde Kanlıca, Ataköy, Esentepe, Mareşal Fevzi Çakmak, Gazi, Ali İhsan Paşa, Fatih, İstiklal Mahallelerine ve çevresine hizmet verecek tam donanımlı en az 100 yataklı modern hastaneyi inşaa edeceğimiz müjdesini halkımızla paylaşmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Şehrimizin sağlık alanında dahada ileri bir noktaya gitmesi, merkezdeki hemşehrilerimizin hastaneye erişiminin kolaylaşması için önemli gördüğümüz bu hastane de ilimize hayırlı olsun. 

 

Herkes Ev Sahibi Olana Kadar Çalışacağız 

Gökçe mahallesinde yapımı devam TOKİ konutları bölgesindeki konut sayısı da 3.000’ne tamamlanacak yine bu müjdelerimizin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Şehrimizde ev sahibi olmak isteyen hemşehrilerimizin tamamını ev sahibi yapana kadar çalışacağız. Bu hizmet ve yatırım işleri öyle bağırıp çağırmakla değil, Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin emrinde çalışmakla oluyor. Bunuda halkımız gayet iyi biliyor. Bizler bağırıp çağırmadan, kırıp dökmeden, şehrimizi, şehrimizin insanlarını kötülemeden, hizmet aşkımızla yürümeye, şehrimizin büyüyüp gelişmesine katkı sunacak her yatırım ve hizmeti ilimize kazandırmaya devam edeceğiz” dedi. Ayrıca Milletvekili Özkaya tarafından açıklanan 2 yeni müjde ile alakalı yakın zamanda ilgili kuruluşlar tarafından açıklamaların yapılacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.