Nihat Sarı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 27 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 27.06.2023 15:09:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
84 okunma
Takip EtGoogle News

Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Belediye Başkanımız Nihat Sarı yayımladığı mesajında; “Sosyal dayanışmanın zirveye çıktığı Kurban Bayramı, aziz milletimizin inanç köklerinin ne kadar sağlam olduğunun da bir nevi ispatı gibidir. Kurban Bayramı bizlere; Hz. İbrahim ve Hz. İsmail’in sadakat ve teslimiyetini hatırlatır. Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz.
Bu duygu ve düşüncelerle Dinarlı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.