Ferda Ertürk bugün Merkez ilçede ‘Mahalle Kadın Buluşmasına’ katıldı

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Ferda Ertürk bugün Merkez ilçede ‘Mahalle Kadın Buluşmasına’ katıldı. Yoğun bir seçim çalışması temposuna giren Ertürk, ilimizdeki sivil toplum örgütlerini de ziyaret etti.

Gündem Yayın: 28 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 28.04.2023 15:29:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 1 dk.
112 okunma
Takip EtGoogle News

“Ülkende Kürdistan kurulmasını istemiyorsan CHP'ye ve İP’e oy vermeyeceksin”

Ertürk yaptığı açıklamada “Kemal Kılıçdaroğlu HDP’ye özerklik sözü vermedi mi? Kayyumları kaldırma sözü vermedi mi? Kürdistan kurdurma hayallerini yeşertmedi mi? Terörist başı Apo'ya özgürlük konusunda güvence vermedi mi? CHP ile HDP arasında görüş farklılığı yok diyen bunlar değil mi? Değerli kardeşlerim Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermek, PKK'ya FETÖ'ye Selahattin Demirtaş'a oy vermektir! HDP'ye bakanlık verilmesini, ülkende Kürdistan kurulmasını istemiyorsan CHP'ye oy vermeyeceksin. İş bu kadar basit” dedi.

 

HDP’nin in 11 Maddelik Tutum Belgesini hatırlattı

Bir hatırlatmada bulunan Ertürk şunları söyledi; CHP'nin HDP ile ittifak yapması demek, HDP’nin in 11 Maddelik Tutum Belgesi 4. maddesine göre 'Evrensel Kimlik Hakları' adı altında özerkliğin, 11. maddedeki 'Yeni Anayasa' ile de Sözde 'Kürdistan' ve PKK'nın meşruiyetini kabul etmek demek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.