Serkan Koyuncu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 06 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2023 15:46:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
112 okunma
Takip EtGoogle News

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, içinde bulunduğumuz üç aylar içerisinde en mübarek gecelerden biri olan ve İslam dünyası için büyük önem taşıyan, Müslüman âleminin Berat Kandilini kutlayan bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu mesajında; "Ramazan ayının rahmet iklimine adım adım yaklaşmanın, Berat Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazana çok az bir süre kala yaşadığımız Berat gecesi, yapılan iyiliklerin, yardımlaşma ve dayanışmanın karşılığını bulmasıdır. Üç ayların girmesiyle başlayan kurtuluşa yönelme çabası, bu gecede manevi duyguların zirveye erişmesi ile anlamlı hale gelir. Allah'ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı bu mübarek gece, günahların bağışlanması için bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslâm âleminin Berat Gecesi’ni kutluyorum. Bu mübarek gece vesilesiyle, milletimizin her türlü dert ve sıkıntıdan kurtulmasını diliyor; Ramazan ayına, günah yüklerimizden arınmış gönüllerle, berat etmiş olarak girebilmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.