İsmail Kumartaşlı adaylığını açıkladı

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin Başkanı İsmail Kumartaşlı, derneğin 7’ncı Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Gündem Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 16:54:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 59 sn.
146 okunma
Takip EtGoogle News

İlimizin en önemli Sivil Toplum kuruluşlarının başında gelen Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi 7’nci Olağan Kongresi’ni yapmaya hazırlanıyor.
Derneğin, 17 yıl boyunca başkanlığını yapmış olan Malul Gazi İsmail Kumartaşlı yapılacak kongrede yeniden aday olduğunu açıkladı. 
Edinilen bilgilere göre kongrenin 04 Şubat 2024 günü yapılacağı çoğunluk sağlanamadığı takdirde 11 Şubat 2024 günü tekrar yapılacağı öğrenildi.
Kongre sürecini duyuran Başkan Kumartaşlı, kendisinin de yeniden aday olduğunu belirterek; “Genel Merkez Yönetim Kurulunun 24.11.2023 tarih ve 25 sayılı kararı gereği Şube Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olmak isteyen üyelerimizin tüzüğümüzün 21. Maddesi a) bendine istinaden genel kurul tarihinden bir ay öncesi vereceği aday müracaat dilekçelerine ek olarak adli sicil kaydı sunması gerekmektedir. Saygılarımızla tüm üyelerimize duyurulur”dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.