Milletvekili Özkaya’dan Miraç Kandili ve 6 Şubat depremi anma mesajı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Miraç Kandili kutlama mesajı ve 6 Şubat depreminin yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladı.

Gündem Yayın: 06 Şubat 2024 - Salı - Güncelleme: 06.02.2024 18:41:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
160 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya 6 Şubat depreminin yaralarını sarmak için devlet millet iş birliğiyle büyük gayret sarf ettiklerini söyledi.

6 Şubat depreminin yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Milletvekili Özkaya, ilk günden itibaren deprem bölgesinde olduklarına işaret ederek, “Cenab-ı Allah, bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ülke olarak gerçekten çok büyük bir felaketle karşı karşıya kaldık. Binlerce vatandaşımızı kaybettik, yüreğimiz yandı. Ancak yaraları sarma hususunda da canla başla gayret gösterdik. İlk günden itibaren bütün imkanlarımızla deprem bölgesinde olduğumuz gibi Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizle birlikte ihtiyaç duyulan tüm konularda üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirdik. Yüzyılın felaketi, 85 milyon vatandaşımızın kalbini ruhunu acıttı. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde asrın birlikteliğini göstererek, milletimizin yaralarını sardık. Devletimiz vatandaşlarını bir an olsun yalnız bırakmadı. Yüzyılın felaketinin birinci yıl dönümünde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına kaybedenlere tekrar başsağlığı ve sabırlar temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

6 Şubat’ın aynı zamanda Miraç Kandili olduğuna dikkat çeken Milletvekili Özkaya, “Bugün aynı zamanda Peygamber Efendimizin bir gece Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, vardığı, içerisinde pek çok hikmet ve sırların bulunduğu Miraç Kandili.

Bu mübarek yolcukta Peygamberimiz, ümmetinin kurtuluşu için müjdelerde bulunmuştur. Ona bu yolculukta bildirilen ilahi öğretilerin yaşamımıza rehber olmasını temenni ediyorum. Bu mübarek geceden en azami şekilde istifade etmeliyiz. İslam Âlemi olarak başta Filistin’deki mazlum kardeşlerimiz olmak üzere tüm mazlum coğrafyalara dua edelim inşallah.

Bu duydu ve düşüncelerle Miraç Kandili'nin bütün dünyada barışa, huzura ve kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum. Sağlık, barış ve huzur dilekleriyle halkımızın ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.