Uluçay: "Şehrimizin tüm potansiyellerini değerlendireceğiz."

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ‘Semahane’ ve ‘Gastronomi Tırı’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 17:44:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 39 sn.
121 okunma
Takip EtGoogle News

Uluçay açıklamasında, “Şehrimizin turizm alanındaki bütün potansiyellerini değerlendirerek şehrimize katma değer katacağız” dedi.

 

Uluçay açıklamasında, “Afyonkarahisar’ımızın tarihi mirasını ve zengin kültürel dokusunu tanıtmak gelecek nesillerimize aktarmak adına Semahane projemizi hayata geçireceğiz aynı zamanda şehrimizin mistik ve kültürel dokusunu yansıtan bir merkezde olarak yöresel sema ritüellerinin yaşatılmasına olanak sağlayacağız.

 

Bu nokta hayat geçireceğimiz bir diğer projemiz ise Gastronomi Tırı projemizle şehrimizin eşsiz lezzetlerini tanıtacağız. Semahane ve Gastronomi Tırı projelerimizle şehrimizin turizm alanındaki bütün potansiyellerini değerlendirerek şehrimize katma değer katacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.