Nihat Sarı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 30 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 30.08.2023 00:59:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
219 okunma
Takip EtGoogle News

Belediye Başkanımız Nihat Sarı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
30 Ağustos, Aziz Türk Milletimizin Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin, tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanı olduğunu belirten Dinar Belediye Başkanımız Nihat Sarı, yayımladığı mesajında; “Yüce Türk Milletimizin Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. Kahraman Milletimizin ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarından biridir.
Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı, büyük bir coşku ve umutla kutluyor, başta Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Dinarlı hemşerilerimin ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.