15 ilçe başkanından Hakan Şeref Olgun'a destek

Aday adaylığı başvurularının 22 Mart’ta sona ereceği İYİ Parti’de yaklaşık 15 ilçe başkanı Ankara’da Genel Merkeze gitti.

Gündem Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 18:29:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
146 okunma
Takip EtGoogle News

İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’daki ilçe başkanları Milletvekili Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun ile birlikte Ankara’da Genel Merkeze giderek 4 genel başkan yardımcısı ile görüştü.  

 

Aday adaylığı başvurularının 22 Mart’ta sona ereceği İYİ Parti’de yaklaşık 15 ilçe başkanı, Hakan Şeref Olgun'a desteklerini bildirmek üzere Ankara’da Genel Merkeze gitti.

 

Avukat Hakan Şeref Olgun’a tam destek veren ilçe başkanları burada Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, Genel Başkan Yardımcısı Tolga Akalın, Genel Sekreter Uğur Poyraz, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı Ömer Karakaş’ı ziyaret etti. 

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Hakan Şeref Olgun:

“Afyonkarahisar rüzgarını Ankara’ya taşıdık. Memlekete hizmet yolunda beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan, desteğini esirgemeyen, memleket aşkını bir an olsun unutmayan can İlçe Başkanlarımız ve partililerimizle birlikte Ankara’da İYİ Parti Genel Merkezi’mizdeyiz. Şahsım ve memleketim adına şükranlarımı sunarım. Cenab-ı Allah beni tüm teşkilatıma ve hemşehrilerimize mahçup etmesin inşallah... Milletimiz için kutsal vazifem niyetimle, İYİ Parti Genel Merkezimize yaptığım resmi ziyaretim ve başvurum hayırlara vesile olsun inşallah.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.