Uluçay’dan ilk kez oy kullanacak 4 bin 500 kişiye mektup

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, yönetimi ile birlikte Afyonkarahisar’da ilk kez oy kullanacak 4 bin 500 kişiye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın mektubu ve hediyelerini gönderdi.

Gündem Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 15:37:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 44 sn.
133 okunma
Takip EtGoogle News

Ak Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Afyonkarahisar’da ilk kez oy kullanacak 4 bin 500 gence mektup yazarak projelerini ve vizyonunu paylaştı.

 

“Gençlerimizden destek istiyoruz”

AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve yönetimi zarflayarak adreslerine gönderdi. Bir açıklama yapan Başkan Karahan “Bu seçimde ilk defa oy kullanacak 4 bin 500 kardeşimize AK Parti Belediye Başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay‘ın mektubunu ve hediyelerini belediyelerini iletiyoruz. Türkiye Yüzyılında şehrimizin geleceğini gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Tüm genç kardeşlerimizden Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a destek bekliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.