Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir Hatay'da

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir çeşitli açıklamalarda bulundu.

Gündem Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 18:17:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2258 okunma
Takip EtGoogle News

AÇIKLAMA METNİ:

 

Değerli basın mensubu arkadaşlarım.

Zafer partisi Afyon il başkanlığı olarak hepimizi yasa boğan deprem haberi ile öncelikle kan bağışı ile başlayan yardımımız dün Afyon merkez ve Şuhuttan çıkan 3 kamyon erzak ve giysi yardımı ile devam etmektedir.

Dün sabah itibariyle Teşkilat başkanımız Ahmet ÖZTÜRK başkanlığında 20 kişilik gençlerimiz Antakya"da arama kurtarma faaliyetlerine iştirak etmiş ve orada halen devam etmektedirler.

Maalesef iktidarın onbinlerce yıkılan eve ve göçük altındaki canlara sadece Afad ile müdahale edilecek saçmalığıyla yetersiz kalması, 
yıkılan evlerin mütahit ve yapı denetim firmalarını yargılamak yerine eleştiri yazısı yazanları tehdit etmesi ve müdahaleler yeterli kandırmacasına karşı başta Adıyaman ve Maraş ilçelerinden yüzlerce yardım çığlığının şahsıma  gelmesi sonucu ben de şuan itibariyle deprem bölgesine intikale başladım.

Zaman içinde sizlere depremzedelerin durumunu yerinde ve doğru, net bilgilerle vermek, iktidara yapıcı fikirlerimizi sunmak, bir masum insana bile olsa yardım eli uzatabilmek amacıyla çıktığımız bu yolda sizlerin dua ve desteğini bekliyoruz.

Saygılarımla.

 

Mevlüt TEKDEMİR

Zafer Partisi

Afyonkarahisar İl Başkanı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.