Yeniden Refah Partisi'nde aday tanıtım toplantısı gerçekleşti

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Teşkilatı, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Siyaset Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 18:03:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
155 okunma
Takip EtGoogle News

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Teşkilatı, Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Teşkilatları, İl Başkanı Fehmi Güray Çakır öncülüğünde Ankara’da gerçekleştirilen “Aday tanıtım toplantısına” katılım sağladı. İl Başkanı Çakır programa sabahın erken saatlerinde adaylığı kesinleşen isimlerle birlikte katıldı.

Belde adaylarının çoğunlukta olduğu kesin aday listesi; Serban Belediye Başkan Adayı Selahattin Uğur, Susuz Belediye Başkan Adayı Uğur Avcıl, Salar Belediye Başkan Adayı Halil Aygün, Gebeceler Belediye Başkan Mesut Gönül, Kocaöz Belediye Başkanı Osman Çöygün şeklinde.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında çekilen toplu fotoğrafın ardından adayların Afyonkarahisar’a dönerek çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettikleri ifade edildi.

 

Fragmanı izledik sıra filmin kendisinde…

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır aday tanıtım toplantısı sonrasında yaptığı açıklama da adaylarla birlikte verimli bir gün geçirdiklerini ve ilerleyen seçim sürecinde Afyonkarahisar için ne tarz stratejiler geliştireceklerini istişare etme fırsatı bulduklarını kaydetti. İl Başkanı Çakır “Adaylığı kesinleşen isimlerle birlikte Muhterem Genel Başkanımızın katılım sağladığı programa katılımımızı sağladık. Şimdiye kadar kamuoyuna yansıyan kısım sadece fragmandan ibaretti, şimdiden sonra Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin Yeniden Refah Partisi kadrolarını dikkatlice izlemelerini şiddetle tavsiye ederim. Genel seçimleri hatırlayacak olursak hem Türkiye geneline hem de Afyonkarahisar’da belirleyici ve etkili bir oy almıştık. Yerel seçimlerde bu oy sıçramasını çok daha yukarılara taşıyarak ilimizde gerçek manada tarih yazacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.