Hakan Şeref Olgun'dan milletvekilliği açıklaması

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Hakan Şeref Olgun'dan milletvekilliği açıklaması.

Gündem Yayın: 03 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 03.04.2023 17:20:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
114 okunma
Takip EtGoogle News

AÇIKLAMA METNİ:

 

Partime, İl Başkanlığıma, İlçe Başkanlıklarıma, tüm parti teşkilatımıza ve üyelerimize olan güvenim yeni değildir bunu biliniz. Yıllardır memleketimiz için sürdürdüğüm tüm çalışmalarda bana omuz omuza destekle yoldaşlık eden, milleti için gece gündüz çalışmaktan hiç gocunmayan parti teşkilatımıza güvenim; bu süreçte daha da sağlamlaşmıştır.

Savunduğum değerlerin hep yanında olan İyi Parti İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, parti teşkilatımız, hemşehrilerimiz ve basın mensubu emektar kardeşlerime sonsuz teşekkürler. 

Bu süreçte her türlü özveriyle bana desteğini esirgemeyen aileme ve benimle bir aile gibi çalışan siyasi süreç yönetimi ve iletişim danışmanlığımı yapan Gülşah Kaçmaz ve profesyonel ekibine de teşekkür ederim.

Bugün aldığımız sonuç; hepimizin başarısı ve güvenidir.

Afyonkarahisar’ın benim için önemi büyük. Burası yuvam. Burası kendimi iyi ve güvende hissettiğim kalem. Hep daha iyi olsun isterim. Beni anlayanlarla yola çıktım. Şimdi vazifemizin devamında, milleti için, memleketi için, İyi bir gelecek için çalışan, çabalayan tüm parti üyelerimizi yine davet ediyorum. Birlikte çok iyi hareketler yapıp, çok iyi projelerle yürümeye devam edelim.

Bu temayül yoklamasının kaybedeni yok. Bunu böyle biliniz. Ben kazandıysam, bu yola gönül vermiş herkes kazanmış demektir. O nedenle şu an yaptığım; bir zafer kutlaması değildir. Hepimizin kazandığının ilanıdır.  

Sonuçların hepimize hayırlı uğullu olmasını dilerim.

Bu seçim hepimize İyi gelecek.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.