Başkan Uluçay'dan şehre nefes aldıracak proje

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ‘Güvenevler Millet Bahçesi’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 17:36:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 47 sn.
142 okunma
Takip EtGoogle News

Uluçay açıklamasında, “Hemşehrilerimizin dinlenme, spor yapma ve açık hava da vakit geçirme imkanlarını artırmak, sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için projemizi hizmete sunacağız” dedi.

 

Uluçay açıklamasında, “Afyonkarahisar’ımızın yeşil alanlarının geliştirilmesi ve hemşehrilerimizin rekreasyon ihtiyaçlarının karşılanması için Güvenevler Millet Bahçesi’ projemizi hizmete sunacağız. Güvenevler Mahallesi (Eski Çimento Fabrikası) içindeki arazide 26.000 m2'lik alana doğa ile iç içe geçen bir yaşam alanı oluşturacağız. Hemşehrilerimizin dinlenme, spor yapma ve açık hava da vakit geçirme imkanlarını artırmak, sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için projemizi hizmete sunacağız. Projemizle birlikte şehrimizde yaşayan tüm hemşehrilerimiz aileleriyle ve çocuklarıyla birlikte hoşça vakit geçirebilecekler. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.