Afyonkarahisar Mali Müşavirler Odası tarafından protokol imzalandı

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Bil Fen Dershanecilik Yayımcılık Aş. , Özel Balım Çocuk Kulübü ve Edige Eğitim Kurumları arasında anlaşma protokolü imzalandı.

Gündem Yayın: 25 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 25.08.2023 15:02:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
142 okunma
Takip EtGoogle News

Oda Başkanı Sayar  Oda üyelerimiz  ve birinci derece yakınlarına avantaj sağlayan protokol anlaşması ile   bu özel kurumların verdikleri eğitimlerden %20 indirim ile katkı sağlanacağını Yapılan protokole göre Odamıza bağlı üyeler ve birinci derece yakınlarının da   faydalana bilecekleri bir protokol  anlaşması olduğunu dile getirdi.

 

Bil Fen Dershanecilik Yayımcılık Aş. , Özel Balım Çocuk Kulübü ve Edige Eğitim Kurumlarının temsilcilerinin yaptıkları açıklamada Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına bağlı üyeleri  ve birinci derece yakınlarının söz konusu protokolden yararlanmaları için herhangi bir evrak yada kimlik gerektirmeden oda üyesi olduklarını belirtmeleri yeterli olacağını belirttiler.

 

Sayar , Oda olarak Bil Fen Dershanecilik Yayımcılık Aş. , Özel Balım Çocuk Kulübü ve Edige Eğitim Kurumları ile protokol imzaladık. Yaptığımız anlaşma ile Oda üyelerimizin aile bütçesine katkı sunmak daha önemlisi bu eğitim kurumlarının sağladığı hizmet ve yaptığımız anlaşma ile birlikte üyelerimizin çocuklarının ve yakınlarının  kaliteli hizmet eğitimi sunulması noktasındaki anlaşmayı çok önemsiyoruz. Daha da önemli olarak gördüğümüz yaptığımız anlaşma ile bu protokolle Oda üyelerimiz ve birinci deredeki yakınlarına  Eğitim ve Koçluk hizmetlerinde sözleşme şartları gereği %20 indirimler uygulanacaktır, dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.