Bolvadin'de muazzam bir Halk Dansları Gecesi gerçekleşti

Bolvadin Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Ekipleri tarafından 13.06.2023 tarihinde Kırkgöz Kampüsünde Renklerle Dolu Anadolu Halk Dansları gösterisi gerçekleştirdi.

İlçeler Yayın: 21 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 21.06.2023 00:46:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 37 sn.
132 okunma
Takip EtGoogle News

Anadolunun farklı yörelerinden dans kostüm ve müzik örneklerinin sergilendiği gecede Dansçılar tarafından ‘Afyonkarahisar-Kütahya-Gaziantep-Silifke-Ankara ve Edirne yöresi oyunları sahnelendi. 

Antrenörlüğü: Mehmet Akyıldız Reyhan Ulu ve Kadir Köse
Genel Sanat Yönetmenliği ise Fehmi Baytaroğlu ve Öznur Baytaroğlu tarafından sergilenen gösteride 110 dansçı görev aldı. 

Aileler ve izleyenler tarafından ilgiyle takip edilen etkinlikte salon tıklım tıklım dolu olurken, katılımcılar ilçede çapında bu seviyede kaliteli ve dolu dolu bir etkinliğin varolmuş olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.