İbrahim Yurdunuseven'den Çay ziyareti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven Çay’da düzenlediği ziyaretlerle ilgili yazılı bir mesaj yayımladı.

İlçeler Yayın: 27 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.04.2023 15:00:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
108 okunma
Takip EtGoogle News

Yurdunuseven mesajında;

 

“Gayesi millete hizmet olan bir davanın neferleri olarak yalnızca milletimiz ve ülkemiz için, bugüne kadar olduğu gibi aynı gayretle bugünde çalışmaya devam ediyoruz. Bunca yıllık hizmetten sonra artık milletimiz bizi biliyor, biz milletimizi biliyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğumuz icraatler bugünden sonra sözünü verdiklerimizin teminatıdır.

Afyonkarahisar’ımızın yeşil yüzü Çay ilçemizde Seçim Koordinasyon Merkezimizi ziyaret ettik. İlçelerimizde ve İl Seçim Koordinasyon merkezlerimizde büyük  bir gayret ve özveriyle teşkilat mensuplarımız çalışıyor. Daha önce söylediğimiz gibi “Görünen köy kılavuz istemez.” Hizmetin adresi, çözümün adresi bellidir. Sahada da çözüm çalışmalarımız uzun zamandır “Yerinde tespit, yerinde çözüm” anlayışıyla sürüyor. Çay ilçemizde AK Parti Çay ilçe başkanımız, belediye başkanımız, İGM üyemiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte köy pazarı esnafı ve hemşehrilerimizi dinledik. Sanayi esnafımıza projelerimizi anlattık. Taleplerini dinledik. Çay esnafını kapı kapı gezerek Cumhurbaşkanımızın selamını ilettik. İlçemizi de Afyonkarahisar’ımızı da kalkındırmaya 14 Mayıs’tan sonra hiç gaz kesmeden devam edeceğiz. Milletimizin yüksek feraseti ile 14 Mayıs’ta Afyonkarahisar sandıktan bu topraklar için bu millet için zaferle çıkacak.

AK Parti Çay İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Yurdunuseven;”Başta Cumhurbaşkanımızın ve teşkilatlarımızın aralıksız çalışmalarıyla hem şehrimiz hem ülkemiz için büyük yol katettik. Ancak yetmez. Bizim daha büyük hedeflerimiz var. Bu hedefler için “Durmak Yok Yola Devam” sloganıyla yola çıktık. İşte bütün bu hedeflerimiz için geleceğimiz hatta çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için ara vermeden çalışacak ve hedeflerimize er geç ulaşacağız.” Dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.