Ahmet Şahin, cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle bir mesaj yayımladı

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 28 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 28.10.2023 18:49:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
160 okunma
Takip EtGoogle News

Başkan Şahin, "Cumhuriyetimizin 100. Yaşı Kutlu Olsun"

Belediye Başkanımız Ahmet ŞAHİN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.” dedi.

Başkan Şahin mesajında: “Ecdadımızdan bize emanet olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun100. yılına ulaşmanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Aziz milletimiz, yokluk içerisinde verdiği varlık mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı'nı, destansı bir zaferle taçlandırarak Türk milletinin iradesine hiçbir zaman pranga vurulmayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir. Bu şanlı zaferin ardından kurulan Cumhuriyet; kanlarıyla, canlarıyla bu topraklara vatan mührünü vuran ecdadımızdan bize kalan en büyük mirastır. Ecdadımızın 100 yıl önce büyük bedeller ödeyerek kurduğu ve bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesillerle her geçen gün daha da güçlenmeye, gelişmeye ve kalkınmaya devam edecektir.

"Türkiye Yüzyılı" vizyonuyla, en büyük güvencemiz olan birliğimize, beraberliğimize ve kardeşliğimize sımsıkı sarılarak; ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımak için var gücümüzle çalışacak, maziden atiye uzanan güçlü ve büyük Türkiye hedeflerimize yürüyeceğiz.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere istiklal mücadelemizin kahramanlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.