Hüseyin Ceylan Uluçay Belediye–İş Sendikasını ziyaret etti

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Belediye – İş Sendikasını ziyaret etti.

Gündem Yayın: 04 Şubat 2024 - Pazar - Güncelleme: 04.02.2024 17:19:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
127 okunma
Takip EtGoogle News

Burada konuşan Uluçay, “AK Dava’mızın ve teşkilat mensupları olarak bizlerin tek bir kırmızı çizgisi var. O da vatanımıza milletimize ihanet eden, vatanımızı bölmeye çalışan hainlerdir. Bir de bunlara fırsat vermeye uğraşan kişilerdir. Ortak gayemiz ise Afyonkarahisar’dır” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Belediye – İş Sendikasını ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a İl Başkan Yardımcısı Yakup Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

 

“Ortak gayemiz Afyonkarahisar, kırmızı çizgimiz vatan hainleri”

Burada konuşan Uluçay; “Öncelikle Afyonkarahisar'ımızın kalkınması ve gelişmesi için şehrimizin en önemli unsurlarından biri olan belediye çalışanlarının beklenti ve taleplerini anlamak bizim için son derece kıymetli. Bizler için daha önce olduğu gibi yeni dönemde de belediye çalışanlarımızın memnuniyeti ve motivasyonu ön planda olacak. İş birliği ve dayanışma içerisinde, şehrimizi daha da ileriye taşıyacak projeleri birlikte hayata geçireceğimize inancımız tamdır Allah’ın izniyle. Bizim hiçbir hemşehrimize baskılayıcı kutuplaştırıcı veya ötekileştirici bir tavrımız olamaz. Bizler ortak gayeleri olan insanlarız. AK Dava’mızın ve teşkilat mensupları olarak bizlerin tek bir kırmızı çizgisi var. O da vatanımıza milletimize ihanet eden, vatanımızı bölmeye çalışan hainlerdir. Bir de bunlara fırsat vermeye uğraşan kişilerdir. Biz de buna asla müsaade etmedik etmeyeceğiz. Ortak gayesi olan insanların da ortak gayede buluşamama gibi bir durumu asla mümkün değildir. Bizim ortak gayemiz de ortak sevdamız da Afyonkarahisar’ımız” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.