Yücel Genç, 14 Mayıs seçimleri hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin normal bir seçim olmadığını söyledi.

Gündem Yayın: 11 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 11.05.2023 19:56:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
75 okunma
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin normal bir seçim olmadığını söyleyerek, ‘ 14 Mayıs’ta yeni bir Kurtuluş  Savaşı mücadelesi vereceğiz. Ya terör örgütlerinin, emperyalist güçlerin destekledikleri partiler iktidara gelecek ya da ‘Her şeyden Önce Türkiye’ diyen Cumhur ittifakı. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘ Ya İstikalal Ya ölüm’ dediği gibi bu yeni bir Kurtuluş savaşıdır’ dedi.

Hafta sonu yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde  dün akşam Sarık köyünü ziyaret eden Yücel Genç’e MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Gürışık, Başkan Yardımcısı Coşkun Karaca, Recep Yaman  ve yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.
150 araçlık bir konvoy ile Sarık’a giden Genç’i köyde büyük bir kalabalık karşıladı.  Yaptığı konuşmada 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Genç, ‘ Bir tarafta vatanın bölünmezliği, beraberliği için mücadele eden Cumhur İttifakı, diğer tarafta ise Terör örgütleriyle, emperyalist güçlerle işbirliği yapan Zillet ittifakı var. Sizleri vicdanlarınızla baş başa bırakıyorum. Bu bir Kurtuluş savaşıdır. Ya terör örgütlerinin siyasi uzantılarına, emperyalist güçlere ülkeyi teslim edeceğiz, ya da ülkemizi böldürtmeyeceğiz. diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.