Yücel Genç futbolcuları unutmadı

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yücel Genç, Afyonkarahisar 2. Amatör küme B grubunda mücadele eden Ataköy Gençlikspor ile Halımoru Gençlikspor maçı öncesinde her iki takım futbolcularına da baklava ikramında bulundu.

Gündem Yayın: 04 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 04.04.2023 18:58:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 43 sn.
99 okunma
Takip EtGoogle News

Hafta sonu oynanan ve Halimoru Gençlikspor’ un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan maç öncesinde stada giden MHP Milletvkili Aday Adayı Yücel Genç önce her iki takıma da başarılar diledi sonra baklava ikramında buludu Genç yaptığı açıklamada, ‘ Ülkemizde sporun gelişmesi için öncelikle yerel liglere önem vermemiz gerekiyor. Yerel liglerde ve altyapılarda başarılı sporcular yetiştirdiğimizde ülke sporumuzda gelişecektir. Şu anda burada mücadele eden çocuklarımıza destek verdiğimizde çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum’ dedi. 
Yücel Genç’in maç öncesinde baklava ikramına her iki takım oyuncuları da memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.