Ülkü Ocakları'ndan şehit çocuklarının karne gününe ziyaret

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırı sonucunda şehit düşen 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet'in çocukları Hiranur ve Yusuf, karne sevincini Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ile birlikte yaşadı.

Gündem Yayın: 23 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 23.01.2024 14:49:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
109 okunma
Takip EtGoogle News

Şırnak'ta görev için evinin önünde beklerken PKK'lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırı sonucunda şehit düşen 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet'in çocukları Hiranur ve Yusuf, karne sevincini Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler ile birlikte yaşadı.

PKK'lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırı sonucunda Şehit düşen 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet'in çocukları, okulda başarılı bir dönemi tamamlayarak karnelerini aldı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, şehit çocuklarını bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak, karne sevinçlerine ortak oldu. Başkan Diler, şehit babalarının emanetleri olan Hiranur ve Yusuf'un karne sevincine ortak olarak, aileleriyle birlikte duygusal anlar yaşandı.

 

“Şehit çocuklarımızın başarısı ile gurur duyduk”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuz Kağan Diler, “Şehit çocuklarımız bize şehitlerimizin emanetidir. Çocuklarımıza sahip çıkmak ve her zaman yanlarında olmak birinci görevimizdir. Bizde bugün PKK'lı teröristlerin düzenlediği silahlı saldırı sonucunda Şehit düşen 28 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Emet'in çocukları olan Hiranur ve Yusuf’u bu özel günlerinde yalnız bırakmayarak, karne sevinçlerine ortak olduk. Şehit çocuklarımızın başarısı ile gurur duyduk” dedi. Başkan Diler daha sonra okulda bulunan öğrencilere karne hediyesi verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.