Başkan Burcu Köksal görevine başladı

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'na seçilen Başkan Burcu Köksal için Belediye Binası önünde Devir Teslim Töreni yapıldı.

Gündem Yayın: 04 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.04.2024 10:08:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
286 okunma
Takip EtGoogle News

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Erdem Kılınç'dan mazbatasını alan Başkanımız Burcu Köksal’ı Belediyemiz Hizmet Binası önünde coşkulu bir kalabalık karşıladı. Devir Teslim Törenine; CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Emsal Gedikkaya, CHP İl, İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Belediyemiz Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Birim Müdürleri, Basın Mensupları, Belediyemiz personeli ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

 

“GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR AFYONKARAHİSAR”

Belediye Başkanımız Burcu Köksal törende yapmış olduğu konuşmada; “Destekleri ile yanımda olan kazanmam için gece gündüz çalışan, dualarından eksik etmeyen, bugünler için çırpınan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar belediye başkanlığı yapmış olan, emeği geçen tüm başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ebediyete irtihal eden başkanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu değişim ile kazanan Afyonkarahisarlı hemşehrilerim, kaybeden ise devletin kaynaklarını kendi menfaatleri için kullananlardır. Bu şehrin daha güzel daha yaşanabilir bir hale getirmek hemşehrilerimin hakkına sahip çıkmak onlara en iyi hizmeti vermek asli görevimizdir. Belediyenin gelirleri bundan sonra 3-5 kişiye, Suriyelilere değil Afyonkarahisarlılara harcanacaktır. Ben adaylığımın açıklandığı gün 10 Ocak’ta parti rozetimi çıkardım. Ay yıldızlı rozetimi taktım. Bundan sonra ay yıldızlı rozetim ile tüm hemşehrilerime hizmet edeceğim. Bana oy versin vermesin tüm hemşehrilerimin oyu ile seçilmiş olarak kabul ediyorum. Ve bu şekilde hiçbir hemşehrimi birbirinden ayırmadan hizmet edeceğim. Artık Afyonkarahisar hak ettiği hizmeti alacak. Ekonomik olarak kalkınan sosyal belediyecilik ile tanışan kültürel ve sanatsal etkinliklerin olduğu herkesin kazandığı, yüzünün güldüğü bir şehir olacak. Güzel günler bizi bekliyor Afyonkarahisar. Katılımızdan dolayı, desteklerinizden dolayı, katılamayıp da yüreği gönlü burada olan tüm hemşehrilerime, benim ile beraber yol yürüyen herkese ve bütün Afyonkarahisar halkına sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.” dedi.

Programda Belediye Başkanımız Burcu Köksal, Devir Teslim Törenine katılanların tebriklerini kabul edip, Eski Başkanımız Mehmet Zeybek’ten Belediye Başkanlığı görevini ve Başkanlık Mührünü devraldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.