25 ilden misafirler Baba-Çocuk Kampında buluştu

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Baba Çocuk Kampı sona erdi.

Gündem Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 15:38:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
104 okunma
Takip EtGoogle News

Belediyemiz ev sahipliğinde Afyonkarahisar Valiliği ve Anadolu Motor ve Doğa Sporları Kulübü’nün destekleriyle düzenlenen Baba &Çocuk Kampı'nda babalar çocuklarıyla birlikte heyecan dolu bir hafta sonu geçirdi. 25 ilden 15 Karavan, 96 çadır olmak üzere 300'ü aşkın katılımcı 'Baba Çocuk Kampı'nda buluştu. Kamp kayıt ücretlerinin AFAD ve KIZILAY aracılığıyla depremzedelere yardım amacıyla kullanılan etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

 

DEPREM BÖLGESİNDEN GELEN BABA VE ÇOCUKLAR MİSAFİR EDİLDİ

Organizasyon kapsamında Motor Sporları alanında birçok etkinlik ve yarışma düzenlendi. Çocuklar babaları ile birlikte eşsiz bir deneyim yaşadı. Yeni arkadaşlıklar edinmenin yanı sıra yapılan yarışmalarla da tatlı bir rekabet heyecanı yaşandı. Baba Çocuk kampına katılan misafirler Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıma imkanına sahip oldu. Bu yıl deprem bölgesinden gelen babalar ve çocukları da etkinlikte misafir edildi.

Afyon Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte çadırlar kuruldu, oyunlar oynandı. Açık hava sinemasıyla geçen kamp akşamlarının gündüz bölümünde farklı yarışlar ve nostaljik oyunlar oynandı. Kamp süresinde Ayazini Metropolisi’ne geziler düzenlendi. Baba çocuk kampına katılan misafirler, böylesi güzel bir organizasyonun düzenlenmesinde başta Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

 

ŞEHRİMİZDEN GÜZEL ANILARLA AYRILDILAR

Kampa yoğun bir katılım olduğuna dikkat çeken Başkanımız Mehmet Zeybek, deprem bölgesinden gelen baba ve çocukların yanında Afyonkarahisar, Uşak, Isparta, Konya, Ankara, İzmir, Bursa, Kütahya, Eskişehir, İstanbul gibi şehirlerden misafirler ağırladıklarını söyledi. Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptıklarını belirten Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, "İlimizde spor organizasyonlarının yanı sıra düzenlediğimiz festivallerle, sosyal etkinliklerle gençlerimizle çocuklarımızla her zaman birlikte olmak istiyoruz. Hep beraber bir şeyler paylaşmak istiyoruz. Bu amaca yönelik en güzel etkinliklerimizden biri de Baba &Çocuk Kampıydı. Kampımızda babalar çocuklarıyla güzel ve hoşça bir hafta sonu geçirdi. Çadırda kalıp, birlikte oyunlar oynadılar. Birlikte yarışmalara girip, birlikte gezilere katıldılar. Organizasyonun bundan sonra devamını da isteyen babalar ve çocuklar kampın sonunda güzel anılarla şehrimizden ayrıldılar. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği olan herkesi gönülden tebrik ediyor, etkinliğimize katılan baba ve çocukları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.