Cemiyet’ten Sayın A.Ş. ve Turkuaz Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyareti

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri Sayın A.Ş. ile Turkuaz Gazetesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gündem Yayın: 06 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2023 03:09:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
79 okunma
Takip EtGoogle News

Mehmet Abdioğulları’nın sahibi olduğu Turkuaz Gazetesi, Uydukent, Ahmet Karahisari Kültür Merkezi karşısındaki yeni yerine taşındı. Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri Sezer Küçükkurt, İsmail Akar, Mehmet Emin Güzbey, Mahmut Emin Birliktir, Ömer Elçi, Hakan Dilek, M. Önder Artuk, Faruk Kılınç ve Muammer Türker, aynı zamanda AGC’nin denetim kurulu üyesi olarak da görev yapan Mehmet Abdioğulları ve ekibine yeni hizmet binasının hayırlı olması dileklerini ilettiler. Abdioğulları’nın Şuhut keşkeği ikramı ile bereketlenen ziyarette basın ve siyaset camiasındaki gelişmeler de değerlendirildi.
Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri Sayın A.Ş.’yi de ziyaret ederek işinsanları Kadir Sayın ile Suat Sayın’a “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler. Kanal 3 ve Gazete 3’ü bünyesinde bulunduran Megabirlik A.Ş.’yi satın alarak medya dünyasındaki yatırımlarını artıran Sayın A.Ş.’nin Afyonkarahisar basın camiasının birlik, beraberlik ve gelişimine katkı sağlamayı amaçladığını belirten Sayın A.Ş. sahiplerinden Kadir Sayın, “Megabirlik Afyonkarahisar’ın dünyaya açılan bir kapası. Afyon’dan ülkemize, dünyaya, ülkemize hep birlik içerisinde güzel projeleri aktarabilirsek bizlere ne mutlu. Afyonkarahisarlı basın mensuplarımızın hem Kanal 3 hem de Gazete 3’ün çalışmalarında katkılarını bekliyoruz” dedi.
AGC’nin Sayın A.Ş’ye gerçekleştirdiği ziyarette Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri Sezer Küçükkurt, İsmail Akar, Mehmet Emin Güzbey, Mahmut Emin Birliktir, Ömer Elçi, Hakan Dilek, Faruk Kılınç ve Muammer Türker hazır bulundular.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.