Minik sanatçılardan muhteşem konser

Kültür ve sanat alanında şehre katkı sunmayı hedefleyen Afyonkarahisar Belediyesi tarafından kurulan Kültür Sanat Akademisi, Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu konseriyle izleyenleri büyüledi.

Gündem Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 14:57:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 40 sn.
105 okunma
Takip EtGoogle News

KORO ESERLERİNİ SESLENDİRDİ KONUKLAR EŞLİK ETTİ

Afyonkarahisar Belediyesi bünyesinde oluşturulan ve farklı topluluklarıyla kültür ve sanat alanında çalışmalar yürüten Kültür Sanat Akademisi özel bir konsere imza attı. Kültür Sanat Akademisi tarafından oluşturulan Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu, gerçekleştirdiği konserle sanatseverlerin büyük beğenisini topladı. Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu tarafından seslendirilen eserlere izleyenlerin de eşlik etti. İzleyenlerin büyük keyif aldığı konser sonunda Türk sanat Müziği Çocuk Korosu üyelerine teşekkür belgeleri Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner tarafından takdim edildi. >>Hilal PARLAK

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.