İYİ Parti Adayı Yağcı, kurum ziyaretlerine devam ediyor

İYİ Parti belediye başkan adayı Alper Yağcı'nın, kamu kurumlarını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi.

Gündem Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 15:38:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 54 sn.
121 okunma
Takip EtGoogle News

Yağcı, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Özel İdare'yi ziyaret ederek, kurumların işleyişi ve çalışanların beklentileri hakkında değerli görüş alışverişinde bulundu.

Yağcı'nın ziyaretlerinde, kamu hizmetlerinin temel yapı taşları olan kurum çalışanlarıyla samimi bir ortamda gerçekleştridi. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinde, eğitim camiasının nabzını tutan isimlerle bir araya gelen Yağcı, eğitimdeki sorunları dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

 

İL ÖZEL  İDAREYİ ZİYARET ETTİ

Yağcı İl Özel İdare ziyaretinde ise, yerel yönetimlerin kritik rolünü vurgulayan Yağcı, “kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi için iş birliği ve koordinasyon önemli” dedi. Yağcı İl Özel İdare çalışanlarıyla yapılan samimi sohbet gerçekleştirirken  “ Afyonkarahisar'ın potansiyelini artırmak ve kalkınma hedeflerine ulaşmak için atılacak adımları masaya yatırdık” dedi. >>EVREN ATCI

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.