Türk Eğitim-Sen'den Ahde Vefa ve Dayanışma programı düzenlendi

Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şube Başkanlığı tarafından emekli olan üyelerine Ahde Vefa ve Dayanışma programı düzenlendi.

Gündem Yayın: 02 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 02.01.2024 16:50:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
145 okunma
Takip EtGoogle News

Programda konuşan Başkan Muhtar Demirci, “Her ne kadar emekli olsanız da sizler bizler için değerlisiniz. Her zaman sizlerin yanında olacağız. Sendikamızın kapısı her daim sizler için açıktır." dedi

Programa emekli eğitim çalışanlarının yanı sıra Eğitim Teftiş Kurulu Başkan Vekili Mehmet Bayrak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Günay, Hayati Duman ve Medeni Buğra, Türkav İl Başkanı Ahmet Nal, Kamu Sen'e bağlı sendikaların temsilcileri, kadın kolları temsilcileri, ilçe temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, okul müdür yardımcıları ve emekli yakınları katıldı. Görevi teslim aldıkları günden itibaren gerek ilçelerde gerek il merkezinde birçok etkinliğe imza atan Türk Eğitim Sen Afyonkarahisar Şube Yönetimi Afyonkarahisar’da emekli olan üyelerine özel yemek ve akabinde plaket verme programı düzenledi. Program, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesi ile başladı. Yemek ikramı ardından emekli olan üyelere eğitime yaptıkları hizmet anısına plaket verme töreni ile devam etti.

 

“SENDİKAMIZIN KAPISI HER DAİM SİZLER İÇİN AÇIKTIR”

 Ahde Vefa gecesinde konuşan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muhtar Demirci, “Biz ilkeleri olan, değerleri olan, ülküleri olan, Atatürk sevgisi olan, vatan sevdalısı olan eğitim çalışanların oluşturduğu bir sendikayız. İki yıl önce yönetim olarak göreve geldiğimizde vefasız olmayacağız dedik ve emekli üyelerimiz için programlar düzenledik. Geçen sene ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebi ile birkaç etkinliğimizi ertelemek zorunda kaldık. Bu gece daha eğlenceli bir program düşünmüştük ancak bizleri derinden üzen şehit haberleri ve Filistin'de yaşanan insanlık dramı sebebi ile programımızın eğlence kısmını iptal ettik. Her ne kadar emekli olsanız da sizler bizler için değerlisiniz. Her zaman sizlerin yanında olacağız. Sendikamızın kapısı her daim sizler için açıktır." dedi.  Program emekli olan Türk Eğitim Sen üyelerine plaket takdimi ile program sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.