AK Partili siyasilerin oy verecekleri saatler belli oldu

Vatandaşlar 31 Mart'ta yerel yöneticileri belirlemek üzere sandık başına gitmeye hazırlanırken, AK Parti İl Başkanı, Belediye Başkanı, Belediye Başkan adayı ve milletvekillerinin oy kullanacakları yerler de belli oldu.

Gündem Yayın: 31 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 31.03.2024 04:26:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
113 okunma
Takip EtGoogle News

Uzunca bir süredir devam eden yerel seçim mesaisinde sona gelindi. Tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de Pazar günü vatandaşlar belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile mahalle muhtarlarını belirlemek üzere sandık başına gitmeye hazırlanıyor, ilimizin siyasi ve yerel yöneticilerinin de oy kullanacakları okullar ile saatleri belli oldu.

 

İl Başkanı Menteş Şemsettin Karahisar Ortaokulu’nda oy verecek

Bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş saat 11:30’da Şemsettin Karahisar Ortaokulu’nda oy kullanacak. Saat 11:00’da Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Gedik Ahmetpaşa İlkokulu’nda oy kullanacak. Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Abdürrahim Mısri Ortaokulu’nda saat 10:30’da oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirecek.

 

Yurdunuseven ilimizde, Hasan Arslan ise Sandıklı’da oy kullanacak

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Atatürk İlkokulu’nda saat 11:00’da Milletvekili Dr. Hasan Arslan Sandıklı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda saat 08:30’da oy kullanacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.