Zafer Meydanında 23 Nisan coşkusu yaşandı

Afyonkarahisar Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutluyor. Zafer Meydanı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında sahne oldu.

Gündem Yayın: 26 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 26.04.2024 15:02:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
104 okunma
Takip EtGoogle News

Belediye Başkanımız Burcu Köksal'da bayram çocuklarını yalnız bırakmayarak heyecanlarına ortak oldu. Sosis balon atölyesi şenliğe renk katarken, minikler palyaçolar eşliğinde eğlenceli saatler geçirdi. Heyecan dolu anlar yaşayan çocuklar şenliğin keyfini doyasıya çıkardı. Disney Maskotlar, Mickey- Minie Mause, Daffy Duck, Palyaçolar, Yüz Boyama, Çocuk Dansları, Zumbo Kids, Sosis Balon Atölyesi, İlizyon ve Halk Oyunları gösterilerinin yer aldığı şenlikte hem çocuklar hemde aileleri doyasıya eğlendi.

Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm ve mutluluklarının en büyük enerji kaynağı olduğunu söyleyen Başkanımız Burcu Köksal, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku içerisinde kutladık. Çocuklarımızla kucaklaşmak onların gülümsemesine vesile olmak bizi mutlu ediyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla birlikte çok güzel anılar biriktirdik. Çocuklarıyla birlikte şenliğimize katılan herkese kucak dolusu sevgiler sunuyorum dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.