Arslan, 10 Ocak Gazeteciler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Dr. Hasan Arslan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gündem Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 16:11:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
151 okunma
Takip EtGoogle News

Arslan mesajında “22 yıldır ülkemizde hayata geçirilen reformlar, şehrimizde de kendini göstermiş ve basınımızın sağlam temeller üzerinde zenginleşmesine, çeşitlenmesine, daha demokratik ve özgürlükçü bir yapıya kavuşmasına vesile olmuştur" dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, mesleğin önemine değindi.

 

“Basınımız demokrasimizin yapı taşlarındandır”

Arslan, “İl merkezimizde yayın yapan Türkeli, Kocatepe, Odak, Hisar, Anahaber, Kadınana, Gazete 3 gazeteleri, Kanal 3 ve yakın zamanda yayın hayatına geçmesini beklediğimiz TV 3 televizyonları, 50’nin üzerinde internet sitesi ile Gün Fm, Radyo Armoni, Radyo 03, Radyo Tek, Radyolojik, Hisar ve Kolaylı radyoları demokrasimizin şehrimizdeki temel yapı taşlarındandır. Gazetelerimiz, televizyonlarımız, radyolarımız ve internet sitelerimizin istihdam ettiği muhabirler, editörler, dizgiciler, sunucular ve matbaa personelleri fedakârca çalışarak kamuoyunu her zaman doğru ve hızlı bir şekilde bilgilendirerek, olayları tarafsız bir şekilde halkımıza aktarıp, vatandaşlarımızın en doğal hakları olan, zamanında, doğru ve eksiksiz bilgiyi sağlamaktadırlar. 22 yıldır da ülkemizde hayata geçirilen reformlar şehrimizde de kendini göstermiş ve basınımızın sağlam temeller üzerinde zenginleşmesine, çeşitlenmesine, daha demokratik ve özgürlükçü bir yapıya kavuşmasına vesile olmuştur” dedi.

 

Hassasiyetlerin dikkate alınması mesajı

“Basın mensupları aynı zamanda biz siyasiler için çok kıymetlidir” diyen Arslan, “Kamuoyu duyarlılığının artmasını sağlayan, düşünce ve ifade özgürlüğünün en etkili temsilcileri olan gazetecilerimizin meslek ilkelerini ve milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak, doğru bilgilendirme görevini en güzel şekilde yapacağına ve demokrasimize katkıda bulunmaya devam edeceğine inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.