Uluçay:“Gelir gelmez müfettiş denetimi isteyecek ve her yıl yapacağım”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay önemli bir bilgiyi kamuoyuyla paylaştı. Uluçay göreve gelir gelmez belediyeye müfettiş denetimi isteyeceğini duyurdu. Uluçay “bunu her yıl düzenli olacak yapacağız” dedi.

Gündem Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 15:36:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
95 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay önemli bir açıklama yaptı. Uluçay, göreve gelir gelmez belediye için müfettiş denetimi isteyeceklerini söyledi. Uluçay yaptığı açıklamada şunları söyledi; Göreve geldiğimiz ilk gün ilk işimiz müfettiş denetimi istemek olacaktır. Sadece geldiğimiz gün değil, her yıl da düzenli olarak denetim talebinde bulunacağız. Görev süremiz bittiğinde de aynı talebi isteyecek ve denetim yaptıracağız. Biz, tüy bitmedik yetimin hakkının kimseye geçmesini istemeyiz. Bu yüzden vatandaşlarımızın gönlü ferah olsun, aklı da şüphe kalmasın isterim.

 

“CİMER benzeri şikâyet ve talep sistemi oluşturacağım”

Uluçay sözlerine şöyle devam etti; Vatandaşlarımızın CİMER benzeri şikâyet ve talepleri doğrudan belediye başkanına ulaştırabilecekleri bir sistem oluşturacağım. Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar halkınındır. Sizlerin vergileri ile kurulmuş ve size hizmet etmesi gereken bir idari sistem. Bu yüzden hiçbir detayı göz ardı edemeyiz. Belediye hepimizin. Vatandaştan kopuk belediye düşünülemez.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.