Fehmi Güray Çakır: "Milli Görüş artık ilk üçün içinde."

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır 2024 Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında yazılı bir basın açıklaması yayınlayarak Afyonkarahisar için seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Gündem Yayın: 03 Nisan 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.04.2024 15:30:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
144 okunma
Takip EtGoogle News

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır geride kalan yerel seçimler sonrasında yazılı bir basın açıklaması yaparak Milli Görüş Lideri Dr. Fatih Erbakan’a artan teveccühü dile getirdi. Fotoğrafın tamamına bakıldığında Yeniden Refah Partisi hem Türkiye genelinde aldığı yüzde 6’lık oy oranıyla hem de üye sayısıyla genel sıralamada en büyük üçüncü parti olduğunu söyleyen İl Başkanı Çakır bu ivmenin giderek artacağını ifade etti. İl Başkanı Çakır “Yeniden Refah Partisi olarak seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sonuçlardan çıkardığımız bir şey varsa o da 2028 için milletimizin bizlere ‘Yönetime hazır olun’ mesajını vermiş olmasıdır” diyerek ilerleyen seçim döneminde doğrudan yönetime dahil olacaklarını belirtti.

Oy oranlarını katladıklarını belirten İl Başkanı Çakır, sonraki genel seçimlerde de bu yükselişin hızlı bir şekilde süreceğini ve milletin ihtiyaçlarına cevap verebilecek tek partinin kendileri olduklarını ifade etti.

 

KİBİR HER ZAMAN KAYBETTİRİR

Yerel seçimlerin ardından Afyonkarahisar’da ki tabloya da dikkat çeken Başkan Çakır gücü elinde tutanların kibirli siyaset anlayışının sonucu etkilediğini söyledi. Vatandaştan kopuk bir siyasetin sandıkta etkilerinin muhakkak surette görüneceğini ifade eden Başkan Çakır, geçmiş genel seçimleri hatırlatarak “Genel Başkanımız tüm ülke genelinde ittifak için bir takım maddelerin yapılmasını istemişti. Bu maddelerin tamamı vatandaş ile yeniden bağ kurulabilecek halkımızın menfaatleri doğrultusundaydı. Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki vatandaşın menfaatlerine yönelik icraatları yapmazsanız seçmen sandıkta gereğini yapar” dedi. Afyonkarahisar’da 1 Nisan itibariyle bir sonraki seçimlere hazırlık süreçlerini başlattıklarını duyuran Çakır, hiç olmadığımız kadar bir sonraki genel seçime hazır olacaklarını da vurguladı. İl Başkanı Çakır “Tıpkı seçim döneminde olduğu gibi geçim döneminde de vatandaşlarımızın yanında durmaya devam edeceğiz. Afyonkarahisar’da üreteceğimiz siyasette onların menfaatlerini ön planda tutmaya devam ederek sözde değil özde vefayı göstermeye çalışacağız” dedi.

Milli görüşün temelinde kibre yer olmadığını savunan İl Başkanı Çakır, vatandaşın isteğine kulak vermeyen her yönetimin eninde sonunda yok olmaya mahkum olduğunun altını çizdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.