Dr. Ersan Özgür, Başkan Karakuş’u ziyaret etti

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Hes İlaç Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş’u ziyaret etti.

Spor Yayın: 07 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 07.03.2023 15:46:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
150 okunma
Takip EtGoogle News

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür, Hes İlaç Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş’la bir araya geldi.

 

AFYONSPOR KADİM ŞEHRİMİZİN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

Afyonspor Kulüp Başkanı Başkan Süleyman Karakuş’a çalışmalarında başarılar dileyen Dr. Ersan Özgür, “Hes İlaç Afyonspor Kulüp Başkanlığı görevini yürütüyorsunuz. Sorumluluğunuz oldukça büyük. Bir futbol takımı şehrin kalbi konumundadır. Dolayısıyla Afyonspor’da şehrimizin için çok önemlidir. Spor centilmenlik ve dürüstlüğün temsili olduğu gibi bir kentin gelişimi ve tanıtımı içinde çok önemlidir. Afyonsporumuzda kadim şehrimizin gerek tanıtımına gerekse de gelişmesine büyük katkı sağlamaktadır. Siz ve yönetim kurulu üyeleriniz Afyonspor için özverili çalışmalarda bulunuyorsunuz. Ben sizin aracılığınızla malzemecisinden taraftarına, tüm yönetim kurulu üyelerine ve Afyonsporlu futbolcularımıza teşekkür ediyorum. 7’den 77’ye tüm Afyonkarahisarlılar olarak el ele vererek takımımızın daha üst liglere çıkmasını için gayret etmeliyiz. İnşallah Afyonsporumuzu ilerleyen dönemlerde Süper Lig’de görürüz.” dedi.

 

HERKESİN KULÜBE SAHİP ÇIKMASI GEREKİYOR, AFYONSPOR AYNI ZAMANDA KAMU YARARINA FAALİYET GÖSTEREN BİR DERNEK

TBMM Kamu Denetçiliği Uzmanı Dr. Ersan Özgür’e ziyareti nedeniyle teşekkür eden Başkan Süleyman Karakuş ise, “Takımımız 2. Lig’de Beyaz grupta mücadelesine devam ediyor. Afyonspor olarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Biz göreve geldiğimiz andan itibaren alt yapıya büyük önem verdik. Afyonlu gençlerimiz alt yapıdan çıkacak ve bu gençlerimizle birlikte takımımız üst liglerde yer alacak. Çok şükür bu yönde planladığımız çalışmalarımız sürüyor. Bu sezon kadromuzu daha genç, koşan, mücadele eden potansiyelli, takım oyununa uyum sağlayacak oyunculardan oluşturduk. Afyonspor tarihinde ilk kez bir kamu şirketinin sponsorluğu olmadan yoluna devam ediyor. Buna rağmen taraftarlarımızın vicdanı rahat etsin 1 kuruş kamu parası harcamadan yolumuza devam ediyoruz. Yaptığımız görüşmeler sonucunda kendi sponsorlarımızı da bulduk. Afyonspor’un mali açıdan yaşadığı sıkıntıların giderilmesi noktasında siyasilerin, iş insanlarının, spor camiasının destek vermesi gerekiyor. Bu kulüp şehrin tanıtımını sağlayan, 10 binin üzerinde taraftarı bulunan şehrin tek profesyonel takımı. Benim şahsi bir takımım değil ve bu anlamda herkesin bu kulübe sahip çıkması ve destek olması boynunun borcudur. Afyonspor kamu yararına faaliyet gösteren bir dernektir aynı zamanda. Bu şehrin tanıtımı için, gençlerine sahip olmak için çalışır. Verilecek her destek de bu şehir ve bu şehrin çocuklarına hizmet etmeye katkı sağlamaktır.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.