Millet İttifakı ilçe turlarına devam ediyor

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bir araya gelerek ilçe ziyaretleri düzenleyen Millet İttifakı il başkanlarının bu günkü durakları Şuhut, Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Dinar oldu.

Gündem Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 17:07:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
33 okunma
Takip EtGoogle News

İttifak ortakları ile ilçe teşkilatlarını buluşturan il başkanları, sandıkların güvenliği konusunda partilileri uyardı.

Millet İttifakı il başkanlarından oluşan heyet, Şuhut, Dazkırı, Başmakçı, Evciler ve Dinar’da parti teşkilatlarıyla görüştü. Hafta sonu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi öncesi sandıklara sahip çıkılmasının büyük önem arz ettiği vurgulandı.

İl başkanlarının ortak açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“21 yıldır Türk milletinin değerleri üzerinden yapılan suiistimal öncelikli siyaset, artık rotasını kaybetmiş ve ülkeye, zarar verir duruma gelmiştir. Özellikle din üzerinden vatandaşın duygularını sömürerek rant sağlamaya çalışan bu siyasi üslubu yeterince kınadık. Şimdi artık söz söyleme zamanı… Kendilerinin ülkenin başına bela ettikleri terör illetini bile muhalefet partilerine mal etmeye kalkan bu iktidar, hatalarını artık vatandaşın duygularını sömürerek örtemeyecektir. Milyonlarca yabancı uyruklu vatandaşı kayıtsız küreksiz yurda alanlar, bu gün onlardan medet umarak seçimi kazanmaya çalışıyorlar. Burada bize düşen görev sandıklara sonuna kadar sahip çıkmaktır. Şüphesiz ki millet iradesi her şeyden önce gelir. Sandıktan adaletle çıkacak her sonucun başımızın üstünde yeri vardır ancak kazanma hırsıyla atılacak her türlü illegal yolu önlemek de bizim boynumuzun borcudur. Biz Millet İttifakı il başkanları olarak teşkilatlarımızı bu konuda defaatle uyarıyor, yapılması gerekenleri anlatıyoruz. Azim ve kararlılığın bizi zafere götüreceğine inanıyoruz.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.