Vali Yiğitbaşı, 1 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, 1 Mayıs dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 29 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 29.04.2023 16:57:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 57 sn.
92 okunma
Takip EtGoogle News
Hayatın en önemli ve kutsal öznelerinden biri olan emeğe ve onun sahiplerine olan vefamızı bir nebze de olsun yerine getirmeye çalıştığımız bu önemli günde emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesi ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.

Tüm dünyada işçi ve emekçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs’ın, hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını temenni ediyorum.

Dayanışmanın, iyiliğin, birlik ve beraberliğin birleştiği emeğin ve emekçinin günü olan bugünde başta ülkemiz çalışanlarının olmak üzere, dünyada emeğini ortaya koyan tüm işçilerin ve emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum.

Tüm işçilerimize çalışmalarında başarılar diliyor, hepsine sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.