İYİ Parti'den Emirdağ'da miting gibi açılış

İYİ Parti Emirdağ seçim koordinasyon merkezi yoğun bir katılımla açıldı. Açılışa İyi Parti Milletvekili adayları, İl ve ilçe yönetim kurulu başkan ve üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçeler Yayın: 18 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 18.04.2023 16:49:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 5 dk.
393 okunma
Takip EtGoogle News

Emirdağ ilçe girişinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan İyi Parti Milletvekili adayları ‘İYİ’ler geliyor, adalet geliyor, huzur, refah geliyor’ sloganlarıyla karşılandılar.
Emirdağ seçim koordinasyon merkezinin önünde yapılan törende ise İyi Parti Milletvekili adaylarının konuşmaları sık sık tezahüratlarla kesilirken, açılış adeta miting havasına dönüştü.


BİZİ VE DESTEKÇİLERİMİZİ TERÖRİST İLAN ETTİLER
Dualar eşliğinde yapılan açılışın ilk konuşmasını yapan İyi Parti Milletvekili adayı İbrahim Acar: hükümet mensuplarının, İYİ partiyi ve İYİ partiye oy verecekleri terörist ilan ettiklerini söyledi. Acar konuşmasında, “Allah’ın izni sizlerin bu desteğiyle Emirdağ ilçemiz 14 Mayıs için kararına çoktan vermiş. İyi Partiye ve bizlere olan güveninizi boşa çıkarmayacağız. Bizleri ve bizlere destek verenleri mevcut hükümet terörist ilan ediyor. Soruyorum Emirdağlılara, Emirdağ’dan terörist çıkar mı? . Biz yaşamadan, yaşatmadan bahsedeceğiz. Biz adalet ile yönetmeye talibiz. Destek ve dualarınız için çok teşekkür ederim”dedi.


EMİRDAĞ BENİM GÖZBEBEĞİM
Açılışta konuşan İyi Parti Milletvekili adayı Sebahat Demircigediği ise Emirdağ’lılar dernek başkanı olarak bir dönem hizmet ettiği Emirdağ’ın tüm sorunlarını ve vatandaşların taleplerini çok iyi bildiğini, bu sorunların çözümü için canla başla çalışacağını söyledi.


BİZ ADALET PEŞİNDEYİZ
Açılışta konuşan İYİ Parti Milletvekili adayı Okşan Ulusoy Efe ise; “ Emirdağ Seçim Koordinasyon merkezimiz hayırlı olsun, iyilerin iktidar olsun. Emirdağ’da gördüğümüz bu coşku ve destek bizlere ayrı bir çalışma azmi katmıştır”dedi.


"BAŞBAKAN MERAL" SÖZÜNE ÇOK ALIŞACAKLAR.
İYİ Parti Milletvekili adayı Dr. Mustafa Enes Arabacı ise, tüm Emirdağ’lıların İyi Partiye teveccühlerinin boşa çıkmaması için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirterek, Emirdağ’ın ve gurbetçilerin sorunlarını çok iyi bildiklerini söyledi. 
Arabacı; “ Biz büyüdük ve bir hareket haline geldik. Biz cesurlar hareketiyiz. Biz adalet pesindeyiz. Biz hayat pahalılığını azaltma peşindeyiz. İstihdam arttırma peşindeyiz. Tarım ve hayvancılığı geliştirme peşindeyiz. 14 Mayıs’tan sonra bizleri karalamak için ellerinden geleni yapanlar "Başbakan Meral" sözüne çok alışacaklar”dedi.


ARTIK KAYBETMENİN KORKUSU İÇİNDELER
Emirdağ SKM açılışında yoğun bir tezahürat ve alkışlarla kürsüye gelen İYİ Parti Milletvekili adayı Av. Hakan Şeref Olgun ise son günlerde iktidar mensuplarının yalana ve iftiraya başvurduklarını çünkü başka çarelerinin kalmadığını söyledi. Afyonkarahisar’ın ve Emirdağ’ın bu iftiralara gerekli cevabı 14 Mayıs’ta çok iyi vereceğini söyleyen Olgun; “Bugün hak hukuk ve adaletsizlikle savaşacağım diyen iktidarın elinde birşey kalmadı.  Ülkede ne adalet ne hukuk he özgürlük kalmadı. İlk hedefimiz adaleti temin etmek olacak. Bizleri ve bizlere oy verenleri, İYİ Partiye üye olanları terörist olarak yaftalıyorlar. Terör örgütlerinin palazlanmasına sebep olanlar bellidir. Afyondan Emirdağ’dan terörist çıkar mı. Ama başka yalanları kalmadı. Ama kaybedecekler. Bu kaybetme korkusunun içinde iftiralarda sınır tanımıyorlar. Çok az kaldı, Türkiye iyi olacak. Tüm Emirdağlı hemşerilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.


3 İDDİA İLE GELDİLER VE BATTILAR
Açılışta son olarak konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise, İyi Partiye, İYİ Partililere ve kendilerine terörist diyenlerin ilk önce aynaya bakmalarını istedi. Mısırlıoğlu; “Güneş balçıkla sıvanmaz. Bu yalanları söyleyenleri Allah'a havale ediyorum. 3 iddia ile geldiler. 1 - Yolsuzluk : Dibine kadar battılar. 2- Yoksulluk : Kuru soğana muhtaç ettiler milleti. 3- İşsizlik: Türkiye, üniversiteli işsizlere dolu, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Battınız beyler battınız. Sadece kendiniz batmadınız, bu güzel memleketimizi de batırdınız. 14 Mayıs’tan sonra kaçacak yer arayacaksınız.  Ama herkes bu yaptıklarının hesabını verecek. İYİ Parti Türkiye için iyi gelecek. Milletimiz için, Gençlerimiz için, gelecek nesillerimiz için İYİ Partiye güvenip destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Gelin yolsuzluğu, yoksulluğu anlatın Emirdağ’a, anlatamıyorsunuz ne konuşuyorsunuz. HÜDA-PAR ı anlatın insanlara, gelin bakalım anlatabilecek misiniz. Tüm sorunları kısa zamanda çözeceğiz Allah’ın izniyle”dedi.
Emirdağ SKM açılışının ardından İyi Parti Milletvekili adayları ve parti yöneticileri esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.