Uluçay; “Ege’nin incisi şehrimizi Türkiye’nin incisi yapacağız”

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Müstakil Sanayici ve İş Adamları Dernek (MÜSİAD) Başkanı Ercan İşlek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Gündem Yayın: 28 Ocak 2024 - Pazar - Güncelleme: 28.01.2024 15:23:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 11 dk.
131 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Müstakil Sanayici ve İş Adamları Dernek (MÜSİAD) Başkanı Ercan İşlek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Burada konuşan Uluçay “Ege’nin incisi şehrimizi Türkiye’nin incisi yapacağız” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Müstakil Sanayici ve İş Adamları Dernek (MÜSİAD) Başkanı Ercan İşlek ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Uluçay’a AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Merkez İlçe Başkan Vekili Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

 

“Ege’nin incisi şehrimizi Türkiye’nin incisi yapacağız”

Uluçay ziyarette konuşarak, “Afyonkarahisar, bölgesinde AK Parti belediyeciliği ile birlikte her zaman bir üst kulvarda oldu. Şehrimizi en üst lige, en üst seviyeye taşıma adına bizler teşkilatımız ile hep birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Bu noktada iş insanlarımızın önemli katkılarını ve desteklerini de gördük. Şimdiye kadar görev yapmış tüm belediye başkanlarımızla birlikte şehrimizin gelişmesi ve sıkıntıların giderilmesi noktasında elimizden geleni yaptık. Yeni dönemde de inşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletvekillerimizin destekleriyle zaten Ege’nin incisi olan şehrimizi Türkiye’nin de incisi konumuna getireceğiz. Tabi bu noktada teşkilat olarak bunu tek başımıza yapmamız mümkün değil. Sizler gibi alanlarında başarı göstermiş iş insanlarımızın fikirlerini de alarak Afyonkarahisar’ımızı hep birlikte yöneteceğiz. Afyonkarahisar, ticareti ile öncü olan bir konumdadır. Sizlerin fikirleriyle şehrimizin ufkunu açmak adına hep birlikte çalışacağız. AK Parti teşkilatının her kademesinde görev yapmış bir esnaf kardeşiniz olarak sizlerle birlikte risk almak nedir, inovasyon nedir,  AR-GE nedir gibi konularda, birlikte çalışarak şehrimize yeni ufuklar yeni vizyon kazandırmak için gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Ben sivil toplum kuruluşlarımızın, iş insanlarımızın, hemşehrilerimizin ve esnaflarımızın, bilgi ve tecrübelerinden oldukça fazla faydalanmamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.

 

“İş insanlarımızın en büyük destekçilerimizden biri olduğunun farkındayız”

Sözlerine iş insanlarının şehrimize olan katkısına vurgu yaparak devam eden Uluçay, “Proje tanıtım toplantımızda da yapmayı hedeflediğimiz yatırımları projeleri sizlerle paylaşacağız. Burada tekrardan kısaca değinmek istiyorum; projelerimiz arasında ekonomiyi, ticareti ve turizmi destekleyecek birçok önemli çalışmamız var. Bunları sadece belediye bütçesinden yapmak yönlendirmek mümkün değil. Bu noktada yeni dönemde Afyonkarahisar’a yapılacak yeni projeler ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızdan bizzat destek sözü aldık. Milletvekillerimizin ve bakanlarımızın katkılarıyla bu projeleri bir bir AK Belediyecilik anlayışla gerçekleştirmeye devam edeceğiz. En büyük destekçilerimizden birinin de iş insanlarımız olduğunu biliyoruz. Sizler iş insanlarımız olarak riskler alıp şehrimize yatırımlar yapıyorsunuz. Bizler bunun farkında ve bilincinde olan bir yapıya sahibiz. Bizler de sizlere destek olmak adına her zaman olduğu gibi yeni dönemde de elimizden gelen tüm desteği sağlayacağımızın sözünü şimdiden veriyoruz” ifadelerine yer verdi.  

 

“Afyonkarahisar çevre illere kıyasla üç gömlek level atladı”

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Dernek (MÜSİAD) Başkanı Ercan İşlek de ziyarette yaptığı konuşmada, “Öncelikle bizlere gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ediyorum. Bu vesile ile belediye başkan adaylığınız hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Afyonkarahisar geçtiğimiz yıllara oranla çevre illerle kıyasladığımızda iki ya da üç gömlek level atladı. Yeni dönemde de sizin belediye başkanlığınız ile birlikte bunun daha üst seviyelere çıkmasını temenni ediyorum. Ben 31 Mart yerel seçimlerinin hem Afyonkarahisar, hem de Türkiye için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

“Afyonkarahisar Allah’ın lütfu bir şehir”

Ziyarete katılan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Abdülsamet Temel ise yaptığı konuşmada, “Öncelikle yerel seçimlerin ülkemiz ve Afyonkarahisar için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ben Afyonkarahisar’ın damadı ve şehrimizde yatırımı olan bir iş insanı olarak şehrimizin Anadolu şehirleri arasında Allah’ın lütfu bir şehir olduğunu düşünüyorum. Afyonkarahisar doğal kaynakları ile, bulunduğu konum ile her konuda potansiyele sahip bir şehir. Özellikle son yıllarda da bu potansiyelini çok iyi değerlendirdiğini düşünüyorum. Lakin yapılacak daha çok şey var. Yaptık oldu ile maalesef olmuyor. Yapılan hizmetleri yatırımları daha da öteye taşımak lazım. Türkiye’de 84, dünyada 95 şubesiyle Türkiye’nin en büyük dünyanın sayılı iş insanı örgütlenmelerinden olan MÜSİAD en önemli sivil toplum kuruluşlarındandır. Yapılacak yatırım ve çalışmalarda sivil toplum kuruluşları özellikle de MÜSİAD olarak dünya ile entegre olduğumuz için hem şehrimize yatırım gelmesi anlamında hem de yerelin ekonomik potansiyelini değerlendirmek anlamında birçok noktada teşkilatlarımızla sizlere yön vereceğimizi düşünüyorum. Çünkü ekonomik anlamda şehrin kalkınması demek insanlarımızın gelir düzeyinin artması demek. O yüzden ekonominin en önemli ergüman olması gerekiyor. Özellikle de yerel yönetimlerde. Bu vesile ile adaylığınızın tekrar hayırlı olmasını diliyor güzel çalışmalar yapmanızı temenni ediyorum” dedi.

 

“Sınırsız vaat verenlere hangi kaynakla vaatlerini yapacaklarını sorun”

Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya son günlerde bazı adayların sınırsız vaat verdiği noktasına dikkat çekerek, “her seçim de şehir için yeni bir yarış başlıyor. Bu süreçte de belediye başkan adayları vaatlerini sıralıyorlar. Ben sizler gibi parayı kullanmayı bilen, yatırım yapan, ekonomi ve finansı iyi bilen kıymetli iş insanlarımız olarak sizleri ziyaret eden belediye başkan adaylarına vaatlerini hangi kaynaklarla gerçekleştirmeyi hedeflediklerini özellikle sormanızı istirham ediyorum. Örnek verecek olursam; Mısri mahallesinde en az 500 konut yapma sözü verilirken, basit bir matematik hesabı yaparak 2 milyarın üzerinde bir nakit kaynağın gerektiğini görüyoruz. Bu konutların tamamını da belediye bütçesinden yapıp vatandaşa teslim edileceğini söyleyen bir belediye başkan adayı var. Afyonkarahisar Belediyesi’nin bütçesi belli. Geliri de belli gideri de belli. Adama sorarlar şimdiye kadar belediyeleriniz kaç konut yapıp kaç tane konutu bedava verdi. Aynı şekilde belediye çalışanlarının aldıkları maaşların iki katını vereceğini de söylüyorlar. Benim bu aday adaylarına tavsiyem siz önce kendi belediyelerinizde maaşları eksiksiz ve günü güne ödeyin. İstanbul’da Kadıköy’de belediye çalışanlarının aylarca grev yaptıklarını gördük. Benim son günlerde gördüğüm durum bu yani sınırsız vaat. Şunu da yapacağım, şöyle yapacağım gibi söylemler mevcut. O zaman sormazlar mı şimdiye kadar ne yaptın. Hangi taşı taş üstüne koydun diye. Afyonkarahisar’ımız bizim bizlerin. Biz bu şehri ne kadar çok büyütürsek ne kadar çok kalkındırırsak, bu şehrin Türkiye’de ne kadar çok iyi işlerde anılmasını sağlarsak sonuçta buradan karlı çıkacak olanlar yine hemşehrilerimiz.

Sözlerine AK Parti belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın Afyonkarahisar’daki iş insanlarıyla uyum içerisinde çalışacağını vurgulayarak devam eden Özkaya, “belediye başkan adayımız 20 yıldan beridir partisiyle uyum içerisinde çizgisinde hiç kırıklık olmadan yol yürüyen hem genç hem zeki, hemde pratik akıllı bir kişiliğe sahip. Siz iş insanlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışacağından hiçbir şüphem yok. AK Parti belediyeciliğinde yeni dönemde de sanayicilerle, iş insanlarıyla, yatırımcılarımızla, esnaflarımızla ve şehrimizin her bir ferdinin fikirlerini alarak hep beraber yol yürümeye devam edeceğiz. Rabbim bizleri sizlere mahçup etmesin” dedi.

 

“Afyonkarahisar‘a beşinci döneminde AK Parti’nin bayrağını tekrar dikeceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ise yaptığı konuşmada, “Öncellikle şunu belirtmek isterim ki belediye başkan adayımız yirmi yıldır teşkilatımız içerisinde omuz omuza birlikte çalıştığımız bir kardeşimiz. O dönemden beri ufkunu bilgisini tecrübesini ve inovasyonunu bildiğim bir kardeşim biz bu yola birlikte baş koyduk. İnşallah Afyonkarahisar‘a beşinci döneminde AK Parti’nin bayrağını tekrar dikeceğiz. Tabi bu noktada siz iş insanlarımızın destekleri bizler için son derece önemli. Sizlerin fikirleri projeleri bizlere her zaman değer kattı. Bizim derdimizde sevdamızda doğup büyüdüğümüz sokaklarında hatıralarımızın bulunduğu gençliğimizin meslek hayatımızın geçtiği Afyonkarahisar’ımıza bir şeyler katmak ve katkıda bulunmaktır. Bizler AK Parti Milletvekilleri olarak bulunduğumuz mevkideki tüm fırsatları ve imkanları Afyonkarahisar’ımız için değerlendirmek derdindeyiz. Bizde inşallah 31 Mart seçimlerinden sonra sizlerle birlikte çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi en iyi şekilde devam edeceğiz” dedi.

 

“Uluçay Afyonkarahisar’a en iyi şekilde yön verecek”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan da bir konuşma yaparak, “Siyaset aslında bir araçtır. Amaç değildir. Asıl amaç hizmettir. Siyasette bu amaçta kullanılan bir faktördür. Belediyelerde şehirlerimizde hizmetin yapılacağı en önemli kurumlardır. Belediye eğer her kesimden vatandaşa hizmet ederse şehirde bir o kadar gelişir. Bu noktada belediye başkanlarının da önemini anlıyoruz. Şehri yöneten kişi ne kadar akıllı olur ise şehre de o kadar katma değer katarlar. Şehirde o kadar yücelir, yükselir ve kabuğunu kırar.  Afyonkarahisar’ın eski zamanlarını hepimiz hatırlıyoruz. Şimdiki haliyle eski halini kıyasladığımızda ciddi anlamda bir yol kat edildiğini görüyoruz. Bu yol standart bir yol değil. Son yıllarda gerçekten Afyonkarahisar çok önemli bir sıçrayış yaptı. Tabi bu noktada şehri yönetenler kadar şehre dinamizm katan sanayicilerde bir o kadar önemli ve değerli. Sizlerin katkısı burada yadsınmaz bir gerçek. Bizler de daha da güzel bir Afyonkarahisar için geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de istişareden yanayız. Bu anlamda da belediye başkan adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay’ın Afyonkarahisar’ımıza en iyi şekilde yön vereceğine inancımız tam inşallah. 31 Mart yerel seçimlerinin Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.