Burhanettin Çoban, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Afyonkarahisar İGM Başkanı Burhanettin Çoban, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 02 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 02.01.2024 16:52:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
125 okunma
Takip EtGoogle News

Cumhuriyetimizin 100. Yılını gururla kutladığımız 2023 yılını, acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.

Bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla gerek ülkemiz gerekse dünya için önemli gelişmelere sahne olan 2023 yılında da ülkemiz, bölgesinde bir istikrar abidesi olmuş; gerçekleştirdiği büyük projeler, yatırımlar ve büyüme hızı ile tüm dünyanın takdirini kazanmıştır. 

Özellikle gönül coğrafyamız olmak üzere, birçok yerde yaşanan savaş ve terör gibi olaylarla acı, kan ve gözyaşına karşı aziz milletimiz, kadim medeniyetinin gereği olarak geçmişte olduğu gibi, yine mazlumun ve mağdurun yanında yer almıştır.

Bu nedenle karşılamakta olduğumuz yeni yılın da birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesi, başta cennet vatanımız olmak üzere gönül coğrafyamıza ve bütün dünyaya huzur ve istikrar getirmesi en büyük temennimdir. 

Gelecek kuşaklara, vatandaşı olmaktan gurur duyacakları, başarılarıyla övünecekleri bir ülke bırakmak, onlara müreffeh yarınları hazırlamak ortak sorumluluğumuzdur. Yeni yılda ülke ve millet olarak amacımız; el ele vererek, bu güzel vatan toprakları üzerinde, ay yıldızlı al bayrağımız altında omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi hak ettiği noktaya ulaştırmak ve Türkiye yüzyılını kararlılıkla inşa etmektir.

Bizler de bu anlayıştan hareketle, değerli Afyonkarahisar’lı hemşehrilerime daha iyi hizmet etme, ilimizin potansiyelini daha iyi noktalara taşıma çabasıyla var gücümüzle çalışıp “Büyük Türkiye” hedefimize emin adımlarla ilerleyecek, ülkemizin ikinci yüzyılında da ilimizi ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacağız.

İnşallah 2024 yılı, Aziz Milletimiz ve tüm dünya için; barışın, huzurun tesis edildiği ve refahın arttığı bir yıl olur. Bu duygularla, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, onların kutsal emanetlerine ve gazilerimize de saygılarımı sunuyorum. 2024 yılının hayırlara vesile olmasını; sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

 

 

Burhanettin Çoban

İl Genel Meclis Başkanı

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.