Uluçay: “Hem anne babaların hem de çocuklarımızın yanındayız”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ‘Mahalle Kreşleri’ ile ilgili açıklamada bulundu.

Gündem Yayın: 16 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 16.03.2024 17:49:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
138 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay projeleri arasında yer alan ‘Mahalle Kreşleri’ ile ilgili açıklamada bulundu. “Projemizle çocuklarımızın geleceğine yatırım yaparken aynı zamanda ailelerimizin de yanında olacağız. Mahalle kreşlerimiz çocuklarımızın eğitim ve bakımına önemli katkılar sağlayacak” dedi.

Uluçay, yaptığı açıklamada, “Mahalle kreşleri projemizle çocuklarımızın eğitimine ve ailelerimizin iş hayatına katılımını kolaylaştıracağız. Projemizle özellikle çalışan anne ve babalarımızın çocuklarına daha iyi bir eğitim ve bakım hizmeti sunmayı amaçlıyoruz. Mahalle kreşlerimizle çocuklarımızın erken yaşta eğitim almasını sağlayarak onların sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimlerine katkı sağlayacağız. Mahallelerde çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim almasını ve ailelerimizin de rahat bir şekilde iş hayatına katılmasını hedefliyoruz. Projemizle çocuklarımızın geleceğine yatırım yaparken aynı zamanda ailelerimizin de yanında olacağız. Mahalle kreşlerimiz çocuklarımızın eğitim ve bakımına önemli katkılar sağlayacak” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.