Doktor Arslan tıbbi sekreterleri unutmadı

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan bugün TBMM genel kurulda “Dünya 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü” vesilesiyle söz alarak bir konuşma yaptı.

Gündem Yayın: 01 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 01.12.2023 15:59:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
117 okunma
Takip EtGoogle News

29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü dolayısıyla AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan TBMM genel kurulunda bir konuşma yaptı.

 

“Sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası”

Dr. Arslan konuşmasında “Bugün ‘Dünya 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü’ vesilesiyle söz almış bulunuyorum. 1965 yılından itibaren her yıl 29 Kasım Tıbbi Sekreterler Günü olarak kutlamaktadır. Sağlık camiamızın ayrılmaz bir parçası olan tıbbi sekreterlerimiz hastanelerde, kliniklerde ve diğer sağlık kuruluşlarında kaliteli sağlık hizmetinin sunumu için gecesini gündüzüne katarak sağlık hizmetlerinin düzenli ve etkili bir şekilde yürütülmesine önemli katkı sağlamaktadır” dedi.

 

“Bir hekim olarak çabalarına şahidim”

Dr. Arslan sözlerine şöyle devam etti; Onların bu çabalarını ve profesyonelliklerini gören bir hekim olarak bugün ve her gün kendilerini takdir ve tebrik ediyorum. Bu kapsamda hükümetimiz tıbbi sekreterlerin vazgeçilmez hizmet gerekliliğini göz önünde bulundurarak 2022 yılında 15.537, 2023 yılında 16.663 olmak üzere son iki yılda 32.200 tıbbi sekreteri istihdam etmiş ve sağlık camiasına taze kan sağlamıştır. Bu vesileyle tıbbi sekreterlerimizin gününü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.