MHP Merkez İlçe yeni yönetimi mazbatasını aldı

Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan kongresinden sonra merkez ilçe başkanlığına seçilen İbrahim Danaoğlu ve yönetimi mazbatasını alarak göreve başladı.

Gündem Yayın: 20 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 20.08.2023 23:57:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 2 dk.
98 okunma
Takip EtGoogle News

Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan kongrelerinin tamamlanmasından sonra yeni seçilen ilçe başkanları ve yönetimleri mazbatalarını almaya başlıyor. Bugünde merkez ilçe başkanlığına seçilen İbrahim Danaoğlu ve yönetimi mazbatasını alarak görev başladı.

 

DANAOĞLU, “YOLUMUZ VATAN, BAYRAK VE MİLLET YOLUDUR”

Mazbata alım töreninde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, “14. Olağan kongremizi geçtiğimiz haftasonu coşkulu bir ortamda gerçekleştirdik. Bu yolda bize destek olan Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak Beye, İl Başkanımız Ahmet Kahveci’ye, il yöneticilerimize ve eski Merkez İlçe Başkanımız Fevzi Kartal’a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kongremize katılan tüm ülküdaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Yolumuz vatan, bayrak ve millet yoludur. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin talimatları doğrultusunda aldığımız bu bayrağı daha ileri taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Genel seçimlerde kazandığımız başarıyı yerel seçimlerde de sürdürmek için ve mevcut belediyelerimizin koruyarak üzerine daha fazla belediye eklemek için gece gündüz demeden yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yeni dönemimiz teşkilatımıza hayırlı olsun” dedi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.