Seyhan Kılınçarslan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi

Ecz. Seyhan Kılınçarslan AK Parti İscehisar İlçe Başkanlığı’nda İscehisar İlçesi’nde dün gerçekleştirilen toplantı ile ilçe başkanı Metin Balaban’a aday adaylığı başvurusu için resmi evraklarını teslim ederek aday adaylığını müracaatını gerçekleştirdi.

İlçeler Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 01:59:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 3 dk.
332 okunma
Takip EtGoogle News

AK Parti İscehisar Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatı sonrasında bir basın açıklaması gerçekleştiren Ecz. Seyhan Kılınçarslan birlik ve beraberlik vurgusunda bulunarak geçmiş dönemde görev alan tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

 

“Koltuğu tepemizde değil ayağımızın altında taşımamız gerektiğinin farkındayız”

AK Parti İscehisar Belediye Başkan Aday Adayı Ecz. Seyhan Kılınçarslan yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Resmi müracaatımızı tamamlayarak aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. İnşallah hayırlısı ile bu kutlu davada İscehisar’ımıza hizmet için bu yola çıktım. İscehisar’ımız Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’mizi şimdiye kadar çok yüksek oranlarda oy vererek teveccühünü gösterdi. Son yapılan genel seçimlerde çok yüksek bir oy oranına imza atmıştır. Şimdiye kadar İscehisar’ımızda göreve gelen tüm belediye başkanlarımız ve mevcut belediye başkanımız çok güzel hizmetler yapmışlardır. Ben onlara sizlerin huzurunda bir kez daha İscehisar adına teşekkür ediyorum. Bizde bu hizmetleri bizlere görev verilirse bayrağı daha da yüksek noktalara taşımak amacıyla çalışacağız inşallah. Belediyecilik çalışmaları teşkilat ile birlikte dirsek dirseğe çalışıldığında çok daha güzel sonuçlar alınıyor. Bizde teşkilatımızı bize görev verilirse inşallah mahçup etmeyeceğiz. Koltuğu tepemizde değil ayağımızın altında taşımamız gerektiğinin farkındayız. Makam ve mevkiler her zaman geçicidir. Önemli olan bu makamları ve mevkileri saygın ve mütevazi bir şekilde teslim edebilmektir. Hepsi birbirinden kıymetli birçok aday adayımız var. Hepsi de hizmet aşkı ile yanan, hepsi memlekete hizmet etmek isteyen ve teşkilatımıza büyük emekleri olan insanlar. AK Parti’mizden kim aday olursa hiç fark etmez bizlerde İscehisar’ımız için çalışmaya koşturmaya hazırız. İnşallah Allah bizleri bu yolda mahçup etmesin.”

 

Ecz. Seyhan Kılınçarslan Kimdir?

Kılınçarslan 1976 İscehisar doğumludur. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimlerini Afyonkarahisar’da tamamlamıştır. 1998 yılında Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1999 – 2009 yılları arasında İscehisar’da eczacılık yapmıştır. 2009 yılından bu yana da Afyonkarahisar’da eczacılık mesleğine devam etmektedir. Ecz. Seyhan Kılınçarslan evli ve iki çocuk annesidir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.